Gebeliğe Hazırlık Albi gebelik testi güvenilirmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pozitif gibi duruyor hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız sağlıklı bir sekılde . Ben de aşılama oldum bekliyorum daha yeni belirtinşz var mıydı acaba ?
İnşallah evet belirtilerim var kasık ağrım belimde ağrı sol kasıktan bacağa vuran ağrı baş ağrısı baş dönmesi mide yanması bulantı çoğu belirti var

Ben de bu ay aşılama denemeyi düşünüyorum süreciniz nasıldı bahsedebilir misiniz hangi ilacı kullandınız yumurtanız kaç mm oldu aşılama sonrası nelere dikkat ettiniz bir sorununuz var mıydı ? Biraz fazla sordum kusura bakmayın

Tabiki anlatıyım benim 2. Aşılamam bu. İlk aşılamamı ekimde oldum 1 yumurtam büyümüştü solda çok dikkat ettim çok taktım falan nasip olmadı hepte ağrıyla geçirdim süreci. 2 aşılama içinde bir ay ara verdik adetin 4. Günü gittim gonalf 450 başladık vurulmaya gittim akşam hemşire iğneyi bilmediği için yanlış doz yaptı aslında ben ayarlayıp vermiştim 75 doz ama bana o ayarladığımı yaptı aynı anda çıkarmadı tekrar çevirdi dozu hiç bakmadan vurdu yani bana 4 günlük iğne yaptı. Neyse inkarlar falan filan ben şeker iğnesi gibi sandım falan dedi sonra bikaç gün kullanmadım iğneyi kontrole gttim tekrar başladık gonalf 450 75 dozdan tekrar kullandım onu bitirdim gelişmiyo bir türlü yumurta sonra tekrar gonalf 450 yazdı bu kez 115 vurdum 2 gün falan büyümeye başladı 75e düştük dozu 18 olmuştu 3 yumurta vardı solda 18 17 16 yumurtam çatlatma iğnesi yazdı o gün 25 aralıktada aşılamam yapıldı çok şükür tuttu 18 günde büyüdü yumurtalarım biraz meşakkatli oldu süreç yumurtam geç gelişince olmayacağını düşünmüştüm hatta tüp bebek için araştırma yapıyodum tüp bebeğe başlayacaktık hemen. Aşılama olduktan sonra 3 gün falan yattım sonrasında pek dikkat etmedim sadece ağır kaldırmak yasaktı. Belirtilerime de gelirsek hepsi vardı diyebilirim aşılamanın 2. Gününden başlayan bi baş ağrım baş dönmem vardı kasık ağrım vardı belimde ağrı karnım ağrıyodu arada midem çok yanıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…