Bvlgari omnia crystalline ferah bir koku.
Ama feminen ve şık tanımına uymuyor.
D&g pour femme tatlı kokuyor. Şık bulmadım. Sıradan, genç kız kokusu bence. Spor bir koku da değil.
D&g the one ağır bir koku. Şeftali baskındı en son denediğimde. Oysaki önceden vanilya daha baskın gibi hatırlıyordum ve çok beğenmiştim ama şimdi aynı şeyi düşünmüyorum. Spor koku değil kesinlikle bu da.
Chanel allure çok kötü benim için ve ağır, modern değil hiç. Şık da değil.
Coco mademoiselle oldukça güzel ve şık. Ama bu da hafif, spor falan değil. Kendini belli eden bir koku.
Chanel chance hoş olmasına hoş ve ferah gayet ama o kadar çok kullanan var ki, özelliksiz geliyor artık bana.
Benim bildiklerim bunlar.
Ayrıca cacharel noa da çok güzel. Lacoste gibi pudralı, bebeksi, feminen vs. Denemişsindir büyük ihtimalle ama söyleyeyim dedim yine de.
Ozaman Armani Mania'ya bakmani tavsiye ederim
Yazdıklarının içinden chanel coco mademoiselle'i şiddetle öneririm :)
Ben Chanel Chance öneriyorum. Hem spor hem feminen hem şık tanımına uyuyor bence. Ayrıca çoğu kişiyi kullanıyor ama doldurma kullanıyor. Ve Chanel Chance'ım orjinaliyle doldurmasını bir tutmak imkansız bence.
merhaba arkadaşlar,şuan severek LACOSTE KLASİK kullanıyorum.lacoste bilen bilir spor tertemiz bir kokudur.migrenimi tetiklemeyen mis kokusuna bayılıyorum ancak alternatif arıyorum varmı lacoste gibi parfümler?merak ettiklerim:
ARMANİ MANİA_SHE
CHANEL CHANCE_COCO MADEMOİSELLE-ALLURE
JENNIFER LOPEZ GLOW(bunu çok merak ediyorum)
DOLCE GABBANA POUR FEMME-ROSE THE ONE
BVLGARİ OMNİA CRYSTALLINE
VICTORIA SECRET DREAM ANGELS HEAVENLY
BU PARFÜMLERİ ÇOK MERAK EDİYORUM ANCAK İÇLERİNDEN HANGİSİ BENİM İSTEDİĞİME UYGUN ACABA KULLANANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?