• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Albenisi yüksek hem spor hem zarif vede feminen şık parfüm ?...

boncuuum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
137
19
28
merhaba arkadaşlar,şuan severek LACOSTE KLASİK kullanıyorum.lacoste bilen bilir spor tertemiz bir kokudur.migrenimi tetiklemeyen mis kokusuna bayılıyorum ancak alternatif arıyorum varmı lacoste gibi parfümler?merak ettiklerim:
ARMANİ MANİA_SHE
CHANEL CHANCE_COCO MADEMOİSELLE-ALLURE
JENNIFER LOPEZ GLOW(bunu çok merak ediyorum)
DOLCE GABBANA POUR FEMME-ROSE THE ONE
BVLGARİ OMNİA CRYSTALLINE
VICTORIA SECRET DREAM ANGELS HEAVENLY

BU PARFÜMLERİ ÇOK MERAK EDİYORUM ANCAK İÇLERİNDEN HANGİSİ BENİM İSTEDİĞİME UYGUN ACABA KULLANANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

Lacoste klasiği bilmem miii enfess bir kokudurr :KK68:
Listendekilerden hem spor hem günlük olarak Armani Mania tavsiye ederim..
Ama benim kullandığım parfüm Burberry The Beat en azından bir kokusuna bakmanı öneririm..
Ben çok severek kullanıyorum Beat'imi :KK37:

Tesekkurler nur4y Burberry beat i boynerde denemistim sanki sekerimsi gibiydi Boyle daha lacosteun kokusuna yakin bisey ariyorum daha dogrusu alternatif istiyorum havali sportif yayilan feminen bisey

Bvlgari omnia crystalline ferah bir koku.
Ama feminen ve şık tanımına uymuyor.
D&g pour femme tatlı kokuyor. Şık bulmadım. Sıradan, genç kız kokusu bence. Spor bir koku da değil.
D&g the one ağır bir koku. Şeftali baskındı en son denediğimde. Oysaki önceden vanilya daha baskın gibi hatırlıyordum ve çok beğenmiştim ama şimdi aynı şeyi düşünmüyorum. Spor koku değil kesinlikle bu da.
Chanel allure çok kötü benim için ve ağır, modern değil hiç. Şık da değil.
Coco mademoiselle oldukça güzel ve şık. Ama bu da hafif, spor falan değil. Kendini belli eden bir koku.
Chanel chance hoş olmasına hoş ve ferah gayet ama o kadar çok kullanan var ki, özelliksiz geliyor artık bana.
Benim bildiklerim bunlar.

Ayrıca cacharel noa da çok güzel. Lacoste gibi pudralı, bebeksi, feminen vs. Denemişsindir büyük ihtimalle ama söyleyeyim dedim yine de.

Ben Chanel Chance öneriyorum. Hem spor hem feminen hem şık tanımına uyuyor bence. Ayrıca çoğu kişiyi kullanıyor ama doldurma kullanıyor. Ve Chanel Chance'ım orjinaliyle doldurmasını bir tutmak imkansız bence.

Bvlgari omnia crystalline ferah bir koku.
Ama feminen ve şık tanımına uymuyor.
D&g pour femme tatlı kokuyor. Şık bulmadım. Sıradan, genç kız kokusu bence. Spor bir koku da değil.
D&g the one ağır bir koku. Şeftali baskındı en son denediğimde. Oysaki önceden vanilya daha baskın gibi hatırlıyordum ve çok beğenmiştim ama şimdi aynı şeyi düşünmüyorum. Spor koku değil kesinlikle bu da.
Chanel allure çok kötü benim için ve ağır, modern değil hiç. Şık da değil.
Coco mademoiselle oldukça güzel ve şık. Ama bu da hafif, spor falan değil. Kendini belli eden bir koku.
Chanel chance hoş olmasına hoş ve ferah gayet ama o kadar çok kullanan var ki, özelliksiz geliyor artık bana.
Benim bildiklerim bunlar.

Ayrıca cacharel noa da çok güzel. Lacoste gibi pudralı, bebeksi, feminen vs. Denemişsindir büyük ihtimalle ama söyleyeyim dedim yine de.

çok teşekkür ederim canım önerilerini dikkate alıcam

Ben Chanel Chance öneriyorum. Hem spor hem feminen hem şık tanımına uyuyor bence. Ayrıca çoğu kişiyi kullanıyor ama doldurma kullanıyor. Ve Chanel Chance'ım orjinaliyle doldurmasını bir tutmak imkansız bence.

haklısın canım doldurma parfümler ilk baş aynı gibi ama sonrası ağır mide bulandırıcı hal alıyorlar doldurma kullananlar kızmasın ama öyle belli oluyorki...parfümün orjinaliyle alakası olmuyor..chance aklımda ;) teşekkür ederim

versace bright crystal,yellow dıamond
burberry brit,london,beat,klasik
gıvenchy ange demon le secret
paco rabanne lady mıllıon
hugo boss jour edp
narcıso rodrıguez
pure poıson
beyonce heat
davidoff cool water
elie saab le parfum
bvlgarı jasmin noir
david beckham ıntımatelly for her
jadore
miss dior
amor amor
roberto cavalli acqua
cabotine de gres
calvin klein beauty,ın2u
burberry brit sheer
ysl manifesto
calvin klein euphoria
dkny be delicious
ıssey mıyake leau dıssey

ve daha birçoğunu denedim ama hiçbiri aradığım parfüm değil :KK43:
lacoste a benzeyen istiyorum onun muadilini bulmak istiyorum

Ben de çok parfüm denemişimdir ama lacoste a benzeyenini görmedim şahsen.
Lacoste çok kendine özgü, çok güzel bir koku. Ona buna benzemiyor. Benzediği varsa satıcılar gösterirdi herhalde.

Jasmin noir aşık olduğum bir koku bu arada ama senin isteğine uymadığı kesin.

jlo glow nasıl bi koku tavsiye edermisiniz peki?

lacoste kullanmadım ama armani mania kullandım.hoş kokuyo tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar,şuan severek LACOSTE KLASİK kullanıyorum.lacoste bilen bilir spor tertemiz bir kokudur.migrenimi tetiklemeyen mis kokusuna bayılıyorum ancak alternatif arıyorum varmı lacoste gibi parfümler?merak ettiklerim:
ARMANİ MANİA_SHE
CHANEL CHANCE_COCO MADEMOİSELLE-ALLURE
JENNIFER LOPEZ GLOW(bunu çok merak ediyorum)
DOLCE GABBANA POUR FEMME-ROSE THE ONE
BVLGARİ OMNİA CRYSTALLINE
VICTORIA SECRET DREAM ANGELS HEAVENLY

BU PARFÜMLERİ ÇOK MERAK EDİYORUM ANCAK İÇLERİNDEN HANGİSİ BENİM İSTEDİĞİME UYGUN ACABA KULLANANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

dolce gabbana the one ıcın yorum yapılmıs ama sızın soyledıgınız rose the one..pembe gül ve pudra kokusudur..sankı chloe parfumunu andırır..aşırı derecede kalıcıdır
dolce gabbana pour femme hoş ama bence sıradan bır kokudur(benım fıkrımbu)
bulgarı omnıa ıstedıgın tarza yakın dıyebılırım
chaneller zaten hepsi süperdir
armani mania sportıf oldukca
diğerlerini bilmiyorum acıkcası

Back