- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
pazartesiye yeni kayıt çekmeye karar verdim bu sefer yabancı bir şarkı koyacağım
tekrar katılabiliyo musun öyle:44::44::44:
kayınpederim dediğine göre iş ciddiye binmişben de sevgilin dedim pardon
ne güzel oyalanıcak bişeylerin var şanslısın en azından öğreniyosun şimdiden, beni babam çalıştırmadı hiç, hep aman sen sınavlara hazırlan boşver çalışmayı diye sakladılar beni çalışma hayatından, o yüzden sanırım iş bulduğumda çok zorlanıcam
8 yıl doldu canım, iş ciddi oldukça.. :)
Biz sözü yaptık da, babam askerliğini yapmamış adama kız vermem diyor.. :) Saymıyor sözü, ehehe.. :))
Katı da azıcık, benim adam da biraz bekliyor, işlerin en yoğun zamanında.. :)
Beni de çalıştırmadılar, en sonunda üzüldüğümü gördüler, hadi gel bari gözümüzün önünde dur dedi kayınbabam.. :)
Allah razı olsun, yormuyor da hiç, düğüne kadar dedi,ben gelini çalışıyor dedirtmem diyor.. Peki dedim bende. :))
Tadını çıkartıyorum. :))))
olsun olsun sıkılmaktan iyidir ama oyalanıyorsun en azından
8 yıl doldu canım, iş ciddi oldukça.. :)
Biz sözü yaptık da, babam askerliğini yapmamış adama kız vermem diyor.. :) Saymıyor sözü, ehehe.. :))
Katı da azıcık, benim adam da biraz bekliyor, işlerin en yoğun zamanında.. :)
Beni de çalıştırmadılar, en sonunda üzüldüğümü gördüler, hadi gel bari gözümüzün önünde dur dedi kayınbabam.. :)
Allah razı olsun, yormuyor da hiç, düğüne kadar dedi,ben gelini çalışıyor dedirtmem diyor.. Peki dedim bende. :))
Tadını çıkartıyorum. :))))
yok gaza geldim ya youtube yüklicem buraya link koyucam
oyy 8 yıll maşallahhholsun söz olmuş gerisi de gelir inşallah, sabrın sonu selamettir kız babası tabi azcık nazlanıcak
ohh valla maddi durumunuz iyi olursa çalışma tabi, ben de çalışmazdım maddi durum iyi olsa vallahep kendimi geliştirirdim. iş hayatı olan insan çoğu sosyal aktiviteye vakit bulamıyor , çok şahit oldum buna şimdi çalışmıyorum tam zamanı diyorum dil kursuna gideyim fotoğrafçılık kursuna gideyim şimdi de para yokk
Teşekkür ederim canım, bildiğin nazlanma gerçekten de..
Kısmet bakalım durumumuz ne olacak, güvenme güzelliğine bir sivilce, güvenme malına bir kibrit demişler, Allah'ım neyi nasip eylerse güzel eyler, bakıp bekleyeceğiz.İnşallah hepimiz için her şey çok yolunda gider.. :)
O kurslar epeyce pahalı, ben evde Fransızca öğrenmeye başlayacağım, kursa gitmek çok zor geliyor; evden çıkıp.
Lisede 1 yıl görmüştük, internetten video bulayım da öğreneyim diyorum, millet internet nimetinden öyle çok faydalanıyor ki..
Biz de değerlendirelim biraz.. :))
Güle güle Besteciğim, mutlu geceler.. :)
Çok memnun oldum.. :)
internetten öğrenmek o kadar zor geliyo ki banaben zorunlu hissetmeliyim kendimi , okul gibi olcak
gerçekten kurslar çok pahalıeşimle bi video seyretmiştik vals, tango tarzı dans ediyodu bi çift . o da tutturdu dans kursuna gidelim diye ben de internetten öğreniriz diye geçiştirdim , tabi öğrenemedik kurs şart öğrenmek için
Ah, ne romantik.. :)
Bayılıyorum böyle dans ile ilgilenen çiftlere.. :)
Biz ne beraber gidiyoruz, ne de ben tek gidebiliyorum.. :)
Dans internetten zor gibi; ama kurslar bana daha çok eğlenceli geliyor.. :)
Zorunluluktan sıkılıyorum ben de; alternatif her zaman daha cazip geliyor, kaçak dövüşüyorum.. :)
o ilk defa istedi böyle bişey ben de şaşırdımama çok hevesliydi gördüğüm kadarıyla aslında bi yerden başlamak lazım. hem eğlence olur , hem sosyal aktivite sen de evlenince gdersin myosotis öyle deme:13: takarsın koluna eşini ohhhh
Ay gerçekten harika hemde o istedi, maşallah diyorum gerçekten 41 kere.
Bence de başlanmalı; hem dediğin gibi aktivite hem eğlence hem de ilişki gelişimi için çok olumlu etkisi var.. :)
Ben evlensem de gidemem canım, benim adam danstan hoşlanmaz.. :)
O tarz aktivitelerde hiç bezi yok.. :)
Benim de kısmetim buymuş.. :)
Ben çok hevesliyim, tek gideyim diyorum, ona da kıskançlığı elvermiyor. :)))
off kıskanç erkek başa belabenimki de tek hayatta göndermez tek gidemiyosak onlarla gidicez mecbur seninkide evlenince çözülür merak etme , ikna etmen daha kolay olur o zaman
ben de ilişki gelişimi açısından faydalı olduğunu düşünüyorum gerçekten böyle şeylerin, mutlaka bi şeyler beraber yapılmalı, paylaşılmalı
Ah kuzucuğum, ikna etmenin en üst safhasındayım diyeyim; sen anla artık.
Ben de umudumu kestim, belki ileride azıcık körelir de inadı, he der.. :))
Tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum.. :)
Artık yatmalıyım, yarın sabah çok erken kalkıp, dedemin egzersizlerini yaptıracağım, felç geçirdi de; hayata döndürmeye çalışıyoruz. :)
Sağolsun bir beni istiyor yanında, her şeyine ben koşturuyorum, öyle çok yol katettim ki, ayağının hisleri geri geldi masajla, günde 4-5 saat masaj yapıyorum damarlarına; inşallah iyileşecek, yürüyecek.. :))
Çok öpüyorum, görüşmek dileğiyle.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?