Albeni al ahnelere taşı beni

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

8 yıl doldu canım, iş ciddi oldukça.. :)
Biz sözü yaptık da, babam askerliğini yapmamış adama kız vermem diyor.. :) Saymıyor sözü, ehehe.. :))
Katı da azıcık, benim adam da biraz bekliyor, işlerin en yoğun zamanında.. :)

Beni de çalıştırmadılar, en sonunda üzüldüğümü gördüler, hadi gel bari gözümüzün önünde dur dedi kayınbabam.. :)
Allah razı olsun, yormuyor da hiç, düğüne kadar dedi,ben gelini çalışıyor dedirtmem diyor.. Peki dedim bende. :))
Tadını çıkartıyorum. :))))

olsun olsun sıkılmaktan iyidir ama oyalanıyorsun en azından

oyy 8 yıll maşallahhh olsun söz olmuş gerisi de gelir inşallah, sabrın sonu selamettir kız babası tabi azcık nazlanıcak
ohh valla maddi durumunuz iyi olursa çalışma tabi, ben de çalışmazdım maddi durum iyi olsa valla hep kendimi geliştirirdim. iş hayatı olan insan çoğu sosyal aktiviteye vakit bulamıyor , çok şahit oldum buna şimdi çalışmıyorum tam zamanı diyorum dil kursuna gideyim fotoğrafçılık kursuna gideyim şimdi de para yokk

Teşekkür ederim canım, bildiğin nazlanma gerçekten de..
Kısmet bakalım durumumuz ne olacak, güvenme güzelliğine bir sivilce, güvenme malına bir kibrit demişler, Allah'ım neyi nasip eylerse güzel eyler, bakıp bekleyeceğiz. İnşallah hepimiz için her şey çok yolunda gider.. :)
O kurslar epeyce pahalı, ben evde Fransızca öğrenmeye başlayacağım, kursa gitmek çok zor geliyor; evden çıkıp.
Lisede 1 yıl görmüştük, internetten video bulayım da öğreneyim diyorum, millet internet nimetinden öyle çok faydalanıyor ki..
Biz de değerlendirelim biraz.. :))

Kızlar sohbet için teşekkürler , ben yavaştan kaçıyorum uykum geldi . Yarın görüşmek dileğiyle

internetten öğrenmek o kadar zor geliyo ki bana ben zorunlu hissetmeliyim kendimi , okul gibi olcak
gerçekten kurslar çok pahalı eşimle bi video seyretmiştik vals, tango tarzı dans ediyodu bi çift . o da tutturdu dans kursuna gidelim diye ben de internetten öğreniriz diye geçiştirdim , tabi öğrenemedik kurs şart öğrenmek için

Ah, ne romantik.. :)
Bayılıyorum böyle dans ile ilgilenen çiftlere.. :)
Biz ne beraber gidiyoruz, ne de ben tek gidebiliyorum.. :)
Dans internetten zor gibi; ama kurslar bana daha çok eğlenceli geliyor.. :)
Zorunluluktan sıkılıyorum ben de; alternatif her zaman daha cazip geliyor, kaçak dövüşüyorum.. :)

o ilk defa istedi böyle bişey ben de şaşırdımama çok hevesliydi gördüğüm kadarıyla aslında bi yerden başlamak lazım. hem eğlence olur , hem sosyal aktivite sen de evlenince gdersin myosotis öyle deme:13: takarsın koluna eşini ohhhh

Ay gerçekten harika hemde o istedi, maşallah diyorum gerçekten 41 kere.
Bence de başlanmalı; hem dediğin gibi aktivite hem eğlence hem de ilişki gelişimi için çok olumlu etkisi var.. :)

Ben evlensem de gidemem canım, benim adam danstan hoşlanmaz.. :)
O tarz aktivitelerde hiç bezi yok.. :)
Benim de kısmetim buymuş.. :)
Ben çok hevesliyim, tek gideyim diyorum, ona da kıskançlığı elvermiyor. :)))

off kıskanç erkek başa bela benimki de tek hayatta göndermez tek gidemiyosak onlarla gidicez mecbur seninkide evlenince çözülür merak etme , ikna etmen daha kolay olur o zaman
ben de ilişki gelişimi açısından faydalı olduğunu düşünüyorum gerçekten böyle şeylerin, mutlaka bi şeyler beraber yapılmalı, paylaşılmalı

Ah kuzucuğum, ikna etmenin en üst safhasındayım diyeyim; sen anla artık.
Ben de umudumu kestim, belki ileride azıcık körelir de inadı, he der.. :))
Tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum.. :)
Artık yatmalıyım, yarın sabah çok erken kalkıp, dedemin egzersizlerini yaptıracağım, felç geçirdi de; hayata döndürmeye çalışıyoruz. :)
Sağolsun bir beni istiyor yanında, her şeyine ben koşturuyorum, öyle çok yol katettim ki, ayağının hisleri geri geldi masajla, günde 4-5 saat masaj yapıyorum damarlarına; inşallah iyileşecek, yürüyecek.. :))
Çok öpüyorum, görüşmek dileğiyle.. :)

çok çok geçmiş olsun, o kadar büyük sevap ki yaptığın inşallah iyileşir dedecin de
ben de çok memnun oldun tanıştığıma, görüşürüz, iyi geceler canımm

Herkese günaydın sevgili kk dostları , finale sayılı günler kaldı ... Bugünde desteklerinizi bekliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…