- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Çok çok çok hoş buldum öyleyse.. :))
Annem hep der: Aman kızım, sen kendi tarzın gereği öyle davranırsın ama karşındaki anlamaz üzülürsün diye, kulağımda küpedir hep.. :)
Biyologsunuz sanırım, benim çok samimi arkadaşım biyolog olma yolunda son yılı, kızcağız epeyce afalladı hep ezber yapıyor galiba, bunaldı... :)
Bu rumuzu da hayatımdaki insan seçti, o da orman mühendisi; ne yapayım ne yapayım diye düşünürken bunu söyledi ama anlamını sonra söyleyeceğim dedi, sonradan öğrendim çok ısındım rumuzuma.. :)
MyosotisArvensis hoşgeldiniz aramıza
evet işsiz biyologlardanım maalesefo kadar zor bölümü oku ezber yap 4 seneni ver iş bulama durum bu
son seneler hep zor geçer zaten, hele evrim dersini de bu yıl görüyosa off off valla kendimi halimi düşündüm bi an son sene kütüphaneden çıkmaz olmuştum
demek sevgilin orman mühendisi gerçekten çok güzell hep doğayla iç içe desene
beachclub sende hoşgeldin aramıza canım
Ah, o iş bulamamak ne büyük dert..
Gerçekten o, bu, şu, etrafta herkesin işi yok, olanlar da hiç mutlu değil.
Sonumuz hayır ola..
Evet, ben çok seviyorum bu durumu fakat o mesleğini yapmıyor, her ne kadar içim gitse de, saygı duymak zorundayım.. :)
Keşke ben olsaydım, seve seve güle oynaya yapardım o mesleği.. :)
Ah, o iş bulamamak ne büyük dert..
Gerçekten o, bu, şu, etrafta herkesin işi yok, olanlar da hiç mutlu değil.
Sonumuz hayır ola..
Evet, ben çok seviyorum bu durumu fakat o mesleğini yapmıyor, her ne kadar içim gitse de, saygı duymak zorundayım.. :)
Keşke ben olsaydım, seve seve güle oynaya yapardım o mesleği.. :)
ben 23 yaşındayım muayenahanede çalışmaya başladım diş hekiminin yanında okuyorum açıköğretimbeachclub sen de bahsetsene kendinden biraz
işsizlik çok zor , birde sevmediğin bir işi yapmak çok zor . Okuyacağımız bölümü gerçekten iyi seçmemiz gerekiyor gerçekten , bende çalışmıyorum şuan fizik bölüm mezunuyum pek iş imkanımız yok maalesef o nedenle bende yüksek lisansa başladım yaşadığım şehirde
kızlar ben çıkıyorum hoşçakalın iyi geceler görüşmek üzere
ya o kadar düştüm ki artık mezun olalı bi yıl olucak nerdeyse iş bulamadım.. kendi mesleğimi yapmak istiyorum sadece, öğretmenlik falan bana göre değilşimdi sekreterlik , bankacılık kpss ne olursa düşünür oldum ve ben bi bilim adamıydım ne hayallerle mezun olmuştum ahh ahh bu mevzular derin
sen ne iş yapıyosun canımm
Ben o hatayı yapanlardanım.. "Yanlış bölüm okumak.."
Bir okul okudum; ya da okumaya çalıştım, tamam ya dedim, benim mesleğim bu.
Yapma dediler, etme dediler..
Babam girdi devreye, sözlüm delirdi yok olmaz diye..
Tasarımcı olacağım ben dedim, 20 yaşında ÖSSye girdim, Marmarayı kazandım.
Hazırlığa aldılar beni, baktım ingilizceyi anlattıklarından iyi biliyorum, çaldım bölüm başkanının odasını, hocam dedim ben yıpranıyorum orada.. Bildiğim şeyleri unutacağım az daha hazırlık okursam. Harcanıyorum..
Tamam dedi, çizim defteri verdi bana.
Şablonları yığdı önüme, kaçtım..
Bildiğin kaçtım oradan..
Okulu falan bıraktım direk, tövbeler tövbesi, daha çizim mi? Tasarım mı.. Düşman başına..
Açıköğretim yazdım, Kamu Yönetimi, zor ama keyifli, onu okuyorum.. :)))
Ve açık da olsa seviyorum, elimde değil.. :))
Sırf aa açık mı, lafını duymamak için kendimi geliştiriyorum.. Siyasalcılarla kapışabilecek duruma geldim. :))
Meslek seçimi, en önemli şey, okulmuş, ortammış, hevesmiş, hepsi boş..
Gençlere sadece bunu öğütlüyorum, iyi düşünün diyorum.... :))
en azından yol yakınken dönmüşsün sen , çoğu insan yeniden başlamaya cesaret edemiyor , bitiriyor ve farklı yönde işler yapmaya çalışıyor baya da zorlanıyor . Senin için iyi olur herşey umarım
Beni desteklemeye gelen yok pek , bakıp bakıp gidiyorlar başlığa ilgi çekmedi pek
Geç olsun, güç olmasın.. :)
Dilerim hepimiz için en güzel şeyler olur.. :)
olsun bizde sohbet ediyoruz bak ne güzel
Ben müstakbel kayınpederimin farbrikasında muhasebe tutuyorum.. :)
Yeri geliyor asistanlık yapıyorum, oyalanıyorum yani.. :)
Babamın çizimlerine destek oluyorum arada.. :)
İki aile de çalışmamı istemiyor; iki arada oyalanıyorum desem yeridir.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?