myosotis arvensis ne güzel nickin var unutma beni çiçeğiii çok severimhemen biyologluğumu gösterdim çok ezberletirlerdi latince çiçek ismi
teşekkür ederimmm beğenmenize sevindimmm
Bende çok çok seviyorum yaseminAcığım.. :)
Çok manidar geliyor bana.. :)
Beğenmenize çok çok mutlu oldum.. :)
Ben teşekkür ediyorum; oyumuzu da kullandık, desteğimizi verdik.. :)
Kişiler görünüyor mu bilmem ama, 15 yaşında bir sıpacık görürseniz o oy bizimdir. :)) Ehehe.. :))
Başarılar diliyorum.. :)
tekrar çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık uğraştınız benim için
Rica ederim; ne demek..
kk da yenisiniz sanırım siz :26:
Evet, öyle birazcık.. :)
Hiç karşılaşmadık sizinle de. :)
Evet, öyle birazcık.. :)
Hiç karşılaşmadık sizinle de. :)
burda karşılaşmak nasipmişgerçekten çok nazik bi hanıma benziyosun kaç yaşındasın acaba:26:
evet ben çok eski sayılmam aslında kasımdan beri aktif şekilde kullanıyorum burayı , sanırım farklı topiklerde geziniyorduk denk gelemedik hiç
Evet evet, ilgi alanlarımız farklı olsa gerek. :))
Rumuz olarak da pek görmedim çünkü. :)
Evet nasip burada karşılaşmakmış. :)
22 yaşındayım; abla veya kardeş demeye olmadı arkadaş demeye açığım.. :))
Ayrıca teşekkür ediyorum; kim nasıl hakediyorsa o tozda konuşmaya gayret gösteriyorum genelde. :)
o zaman bizde burda toplaşırız artık konuşmak için ortak topiğimiz olsun burası ne dersin ?
yaa , gençmişsin ,ben de bizden büyüksün sandım yaşıtız bak ne güzelben 23 oldum geçen ay
ben de genelde öyleyim konuşmamı karşımdakinin tavırları belirler
Tabiki olur neden olmasın.. :)
Sevinirim ben de.. :)
Yeni yaşınız mutlu geçsin öyleyse.. :)
Ben de sizi büyük sandım bir an, sevindim yaşıt olmamıza gerçektende.. :)
Tavırlar da; ne kadar kibar ya da iyimser yaklaşmaya çalışsam da anlamayanlar insanlar var, o zaman utana sıkıla da olsa koyveriyorum cümlelerimi.. :))
Olduğu kadar diyorum.. :)
çok teşekkürler tatlımsende dikkat et salgın var bu aralar
Tabiki olur neden olmasın.. :)
Sevinirim ben de.. :)
Yeni yaşınız mutlu geçsin öyleyse.. :)
Ben de sizi büyük sandım bir an, sevindim yaşıt olmamıza gerçektende.. :)
Tavırlar da; ne kadar kibar ya da iyimser yaklaşmaya çalışsam da anlamayanlar insanlar var, o zaman utana sıkıla da olsa koyveriyorum cümlelerimi.. :))
Olduğu kadar diyorum.. :)
rica ederim ne demekevet salgın var sanırım herkes hasta bu aralar
hoşgeldiniz aramıza diyorum o zaman
çokk teşekkür ederim canımmm
evet bazen iyi olmak bu davranışımızı suistimal edenlerle karşılaşmamıza neden oluyor maalesefama her zaman tavır koymayı da bilmek gerek madem öyle işte böyle hesabı
Çok çok çok hoş buldum öyleyse.. :))
Annem hep der: Aman kızım, sen kendi tarzın gereği öyle davranırsın ama karşındaki anlamaz üzülürsün diye, kulağımda küpedir hep.. :)
Biyologsunuz sanırım, benim çok samimi arkadaşım biyolog olma yolunda son yılı, kızcağız epeyce afalladı hep ezber yapıyor galiba, bunaldı... :)
Bu rumuzu da hayatımdaki insan seçti, o da orman mühendisi; ne yapayım ne yapayım diye düşünürken bunu söyledi ama anlamını sonra söyleyeceğim dedi, sonradan öğrendim çok ısındım rumuzuma.. :)
okunuşu güzel vala kulağa güzel geliyor nick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?