Albeni al ahnelere taşı beni

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
myosotis arvensis ne güzel nickin var unutma beni çiçeğiii çok severim hemen biyologluğumu gösterdim çok ezberletirlerdi latince çiçek ismi

Bende çok çok seviyorum yaseminAcığım.. :)
Çok manidar geliyor bana.. :)
Beğenmenize çok çok mutlu oldum.. :)
teşekkür ederimmm beğenmenize sevindimmm

Ben teşekkür ediyorum; oyumuzu da kullandık, desteğimizi verdik.. :)
Kişiler görünüyor mu bilmem ama, 15 yaşında bir sıpacık görürseniz o oy bizimdir. :)) Ehehe.. :))
Başarılar diliyorum.. :)

tekrar çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık uğraştınız benim için

burda karşılaşmak nasipmiş gerçekten çok nazik bi hanıma benziyosun kaç yaşındasın acaba:26:

Evet nasip burada karşılaşmakmış. :)
22 yaşındayım; abla veya kardeş demeye olmadı arkadaş demeye açığım.. :))
Ayrıca teşekkür ediyorum; kim nasıl hakediyorsa o tozda konuşmaya gayret gösteriyorum genelde. :)

evet ben çok eski sayılmam aslında kasımdan beri aktif şekilde kullanıyorum burayı , sanırım farklı topiklerde geziniyorduk denk gelemedik hiç

Evet evet, ilgi alanlarımız farklı olsa gerek. :))
Rumuz olarak da pek görmedim çünkü. :)

yaa , gençmişsin ,ben de bizden büyüksün sandım yaşıtız bak ne güzel ben 23 oldum geçen ay
ben de genelde öyleyim konuşmamı karşımdakinin tavırları belirler

o zaman bizde burda toplaşırız artık konuşmak için ortak topiğimiz olsun burası ne dersin ?

Tabiki olur neden olmasın.. :)
Sevinirim ben de.. :)

yaa , gençmişsin ,ben de bizden büyüksün sandım yaşıtız bak ne güzel ben 23 oldum geçen ay
ben de genelde öyleyim konuşmamı karşımdakinin tavırları belirler

Yeni yaşınız mutlu geçsin öyleyse.. :)
Ben de sizi büyük sandım bir an, sevindim yaşıt olmamıza gerçektende.. :)
Tavırlar da; ne kadar kibar ya da iyimser yaklaşmaya çalışsam da anlamayanlar insanlar var, o zaman utana sıkıla da olsa koyveriyorum cümlelerimi.. :))
Olduğu kadar diyorum.. :)

hoşgeldiniz aramıza diyorum o zaman

çokk teşekkür ederim canımmm
evet bazen iyi olmak bu davranışımızı suistimal edenlerle karşılaşmamıza neden oluyor maalesef ama her zaman tavır koymayı da bilmek gerek madem öyle işte böyle hesabı

hoşgeldiniz aramıza diyorum o zaman

Çok çok çok hoş buldum öyleyse.. :))

Annem hep der: Aman kızım, sen kendi tarzın gereği öyle davranırsın ama karşındaki anlamaz üzülürsün diye, kulağımda küpedir hep.. :)
Biyologsunuz sanırım, benim çok samimi arkadaşım biyolog olma yolunda son yılı, kızcağız epeyce afalladı hep ezber yapıyor galiba, bunaldı... :)
Bu rumuzu da hayatımdaki insan seçti, o da orman mühendisi; ne yapayım ne yapayım diye düşünürken bunu söyledi ama anlamını sonra söyleyeceğim dedi, sonradan öğrendim çok ısındım rumuzuma.. :)

okunuşu güzel vala kulağa güzel geliyor nick

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…