Sayın Bakanım, ne kadar da güzel bir açıklama yapmış. Tabiki de Anlayan için. Bravo Bakanıma
Hayatının bir döneminde, illaki bu cemaetle kesişmeyen çok nadir insanlar vardır.
Onların okullarında okuyan ama daha sonra yollarını ayıran ''Aklını bir beşere Kiraya vermeyen''bir çok insan vardır!!..
özgür özel, ya bilmediği için ''BOŞ'' konuşuyor. Yada bilerek bilinçli bir şekilde konuşup halkın aklını bulandırmaya çalışıyor.
Ama bilemedikleri bir şey var ise, biz aklımızı bir beşere kiraya vermedik.Bizler Aklımızı kullanıyoruz ELHAMDÜLİLLAH!..
fetoculukdan dolayı görevden atılan memurların, 17 ve 24 aralıkdan sonra bu kirli terör örgütüyle ilişkisini kesmemiş, bank asya kapanmasın diye başka bankalardan kredi çekip bank asya'ya yatırmış olan.17 ve 24 aralıkdan sonra hala zaman gazatesine aboneliğini ibdal etmemiş olan. baylok kullanan kişiler. Yani öyle herkes bu cemaetle ilişkisi var diye işten atılmadı!!!!...
17 ve 24 aralıktan sonra ilişkisini kesen memurlar hala görevlerine devam ediyor.
Bakanımız Berat Albayrakın, nasıl bir insan olduğuna da cümle alem şaittir. O terör örgütünün okullarında okuması onu fetocu yapmaz.Tıpkı Ankara üniversitesin de okuyan herkesin,abdullah öcalan gibi ''HAİN!'' olmaması gibi!..
Benim kızım şuanda ısrarla Ankara Hukuk Fakultesin de okumak istiyor. Şimdi ben kalkıp kızıma '' O üniversite okuyan herkes devlet düşmanı ve terörüst oluyor. abdullah öcalan gibi, selahattin demirtaş gibi'' Diyerek kızımın hayallerini yıkıp o ünüversiteye göndermeyeyim mi? Çünkü sizin mantığınızdan yola çıkar isek şayet, benim kızımın hayallerine engel olmam gerekiyor!!..
Hatadan dönmek bir ERDEMDİR!!...
Bazıları gibi hala hatada devam etmiyorlar sonuçta