Alatariiel'in nişanı..=)

ALLAH ım bunlar çok güzel yaaaaaa

Bir ömür boyu mutluluklar cnmmm çok yakışıyosunuz ayrıcaa

Masallah birbirinize cok yakismissiniz mutluluklar dilerim sacin elbisen herseyin cok güzel....

Allah tamamına erdirsin,çok güzel olmuşsunuz gerçkten ama saçlarınız daha bi harika duruyor postiş war mi bir de tam olarak rengin adi ne acaba? :)

teşekkür ederim kızlar :) saç rengim siyah bı ara degiştiırmeyi düşünuyordum ama dügün olucagı için vazgeçtim dügünden sonra degiştiricem saç rengimi siteye de resimlerımı koymuştum bana hangı renk saç gıder diye :) saçlarım da çıtçıt var maşa olunca kısaldıgı için bende uzun saçı sevıyorum normalde de saçlarımın uzunlugu bu boyda

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...angi-renk-sac-boyasi-gider-sizce-resimli.html

burdanda bakabılırsınız =)

Son düzenleme:
merhaba bende tesadüf gördüm ve maşşallah diyeyim öncelikle canım çok çok güsel olmuşsun, fotoğraflarınızda çok güsel.. düğün tarihin belli mi ?allah tamamına erdirsin inşallah :)

nişanlıgının rengi ne kadar güzel öyle esmer teninede cok güzel gitmiş mutluluklar

teşekkür ederim bayanlar =)
dügün tarihim daha belli degil kışa dogru konuşulcak kısmetse nişanlımla biz mayıs hazıran arası istıyoruz

Aman allahim bu ne güzellik
maasallah maasallah tüh tüh tüh
cok güzelsin ya, cok ta yakismissiniz allah tamamini erdirsin
bu arada sacin kendi sacinmi yoksa postis?

çok beğendim nişanlığını sana da çok yakışmış çok güzel olmuşssun maşallah cnm mutluluklar

maşallah,çok güzel olmuşsun,çok yakışmışsınız.
bende nişanlık için kırmızı rengi düşünüyorum ama kırmızıyla giren nazar çıkmaz derler bizde.yani kırmızı giyene daha çok nazar değermiş,benim yıldızım zaten düşük olduğu için cesaret edemiyorum :S ama inşallah senin öyle olmaz,bol bol okut kendine derim ben

mutluluklar dılerım canım herşeyınle harıkasın nısanında harık aolmus Allah ısteyen herkese böyle güzellıkler nasıp etsın ınsallah

bu ne güzellik böyle çok güzel olmuşsun canım yaaa tam benim hayalim gibi olmuş.kırmızı nişan kıyafeti ve simsiyah saçlar rabbim devamını getirsin çok yakışmışsınız birbirinize nazarlık tak kıss nazar değmesin allah muhafaza

canım ya saçlarına nasıl bir bakım yapıyorsun bana da söleeeee hadi hadi)::):valla saçlar mükemmel ötesi

Nişanlığınız çok güzel sizde çok güzelsiniz yüzünüz saçlarınız...Allah devamını getirsin ayırmasın inşallah..
Ama nişanlınıza gelince yakışmışsınız çok ama kirli sakalla o saçlarla nişana gider gibi olmamış hiççok özensiz görünüyor.saçlarına hiç değilse ıslak bi jole sürdürseydi

ıslak jölemi ? ıykk nefret ederim jöle ve jöle çeşitlerinden kirli sakallı olmasını ben istedım nişanlıma yakışıyor özenli olmak için sinekkaydı tıraşımı olması gerek =D ben sevmıyorum öyle erkek dedıgın bıraz kırlı sakallı olur =) bence tabi.. saçlarına fön çektirdi daha ne yapsın:) tşk ederım bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…