Alatariiel'in nişanı..=)

canımm çok yakışmış, nişanlın da senin gibi gözlerinden sevgisi belli oluyor.
saçların bu kadar uzun mu yoksa ek var mı canım çok hoş duruyo maşallah

41 kere maşallah
bir insana kırmızı bu kadar mı yakışır canım ya çok hoş olmuşsun.Allah tamamına erdirsin inşallah.Hayırlı uğurlu olsun.

ilk defa birinin fotoğrafları her şeyiyle hoşuma gitti
tek kelimeyle mükemmel
saçına kıyafetine bayıldım
kırmızı çok yakışmış(bayılırım kırmızıya),saç modelinde tam istediğim gibi(topuz sevmiyorum)
saçlarımı bende uzatıyorum yaklaşık 1 buçuk sene sonra nişanım var umarım seninki kadar olur.
postiş mi yoksa kendi saçların mı?
kendi saçlarınsa ne kadar zaman kestirmedin de böyle oldu?

Tüm resimler aşk dolu nasıl güzel olmazki Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

sondan 2.resme bayıldım

Mutluluklar dilerim...Çok güzel olmuşşun maşallah çok beğendim canım fotolarda ayrı bir güzel.Yapraklı foto favorim:)

birbirinize çok yakışmışsınız herşey güzel olmuş maşşallah Allah tamamına erdirsin inş. darısı bekarların başına:))

canımm çok yakışmış, nişanlın da senin gibi gözlerinden sevgisi belli oluyor.
saçların bu kadar uzun mu yoksa ek var mı canım çok hoş duruyo maşallah

teşekkür ederim canım :) saçlarımın boyu düzleştırınce resımdeki gibi oluyor normal hali ;
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...angi-renk-sac-boyasi-gider-sizce-resimli.html
burdan da bakabılırsın :) maşa yapılınca saçlarım kısalıyor diye çıtçıt taktırttım :) söz gecesınden kalma maşalı saçlarla bi resmım var maşalı o kadar kısalıyor gerçi saçımda kısaydı :)

teşekkür ederim canım :)
topuzu bende sevmiyorum =) hemfikiriz bu konuda..inş saçların çok çabuk uzar uzamazsada çıtçıt falan bişeyler taktırırsın artık =D ALLAH tamamına erdırsın bu arada :)
saçlarımın uzunlugu normalde resımdekı gibi ama maşa olunca saçlarım kısalıyor diye çıtçıt taktırttım :) saçlarımın normal haline burdan da bakabılırsın :) http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...angi-renk-sac-boyasi-gider-sizce-resimli.html söz gecesi çekilen maşalı resmımde saçlarım bıraz daha kısaydı digerlerine göre..
normalde ben sürekli saçlarımı kestırmeye gitmıyorum senede 1 kere kırıklarını aldıttrıyorum 2 sene kestırmıyorum sonra xd o yüzden ne kadar sürede uzar bişey diyemem..saçlarım hep uzundur kestırsem bıle sırtıma ( sütyen hizası) kadar kestırırım :)

Bismillahirahmanirrahim :) Allah nazarlardan saklasin bir cok ni$an resimleri gördüm ama hic biri bu kadar samimi ve güzel degildi. Gercekten gözlerinizin güldügüde belli oluyor. Ayrica elbise cok hosuma gitti. Normalde benim begendigim bi traz degil ama üzerine cok yakismis. Allah tamamina erdirsin insaAllah.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ne guzel maşallah sözünüde nısanınıda koymussun buraya nısanda tuvaletıne bayıldım ama allahım mutlu mesut etsın eeee dugun ne zaman ceyızlerınde varmı resımlerı

teşekkür ederim canım sagol :) aminn inşallahhh =D

canım ne guzel maşallah sözünüde nısanınıda koymussun buraya nısanda tuvaletıne bayıldım ama allahım mutlu mesut etsın eeee dugun ne zaman ceyızlerınde varmı resımlerı

sözum'de ve nişanımda bu siteden çok yardım aldım :) eee nankörluk etmeyip sıra bende diye bende ekledım resımlerımı :) amin canım sagol :) inş =) dügün seneye kısmetse ama daha tarıh konuşulmadı.çeyiz resimlerım var az çok ama siteye eklemedım dahaa çogu resımler format atılınca silindi zaten :) kısmetse çeyiz sermesınde bol bol resım çeker eklerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…