• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alar Cilara- Grev

• Konu Sahibi Konu Sahibi mtfclr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mtfclr

Ziyaretçi
0000000271608_5_1.jpg

Görev-Çağlar Cilara
Arka Kapak

Tanrının kalp atışları bana kendi sesimin mum ışığı alevindeki sahipsizlik kadar uzaktı. Çünkü ateş ve su her zaman yalnız yaşar ve yalnız ölürler. Ateş tek bedende bir hermafrodit, su ise kendi ışığıyla geçimini sağlayan dul kalmış bir avize. Benim hayatımda mum ışığının yere akan ve katılaşan kısmında titrekliğini yitiren avizeyle savaşına benzer. Ne zaman ışıklar yansa mum dul kalır, tıpkı benim gibi. Aşk hep sürrealist gider durur, pencerene her baktığımda rengi değişir, Kazancı yokuşuna benzer ışığı, Antep'in yeşili gibi damgalıdır perdelerin. Duvarlarının rengi ise kalabalık bir meydanda mahşer gününün provasını yapan kuşlar gibidir. Onlara atılan her buğday teninin habercisidir bana, günah defterine yazılan günah kadardır buğdayların sayısı, sevap defterinde ki dolma kalemin son mübadelesidir, gözlerimin yaşının cellatıdır tenin.

Yazar:Çağlar Cilara
Sayfa Sayısı: 80
Dili: Türkçe
Yayınevi: Cinius

Son okudugum kitap Türkiye'nin en genç yazarı Çağlar Cilara'nın-Görev ilk kitabıymış, onsekiz yaşında, mailleşiyoruz, tavsiye ederim görevi okumanızı ben ikinci kitabı Çağrı'yı sabırsızlıkla bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Enteresan...................
Gerçek bir yazar gibimi hissediyor kendini ?bu yaşta....................................

öyle ya.. ikinci kitabı çıkacağına göre..:)

bundan beş ay kadar önce genç yazar çağlar cilaranın görev isimli kitabını okudugumu yazmıştım bir arkadaş kendini gerçek yazar gibimi hissediyor yazmıştı ikinci kitabı da çıktı ve aldım çağrı ismli kitap hem sürükleyici hemde edebiyat üslübü harıka
tavsiye ederim aynı zamanda köşe yazılarınıda takip ediyorum 19 yaşında ama bir çevher diyebilirim

Back