• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon ALANYA'da lazer epilasyona başladım. Cihazın adı LEDA EPİ TARAMA DİOD LAZER

sempatik_kiz

Her çok, azdan olur !!!
Pro Üye
8 Aralık 2013
7.844
17.295
448
Kızlar bugün ilk defa lazer epilasyon yaptırdım. Tarih: 24.09.2014
Sizinle her ay deneyimleri paylaşacağım. Çünkü yaptırdığım cihazla ilgili internette hiçbir yorum bulamadım.
Komple bacak + koltuk altı + genital 8 seans 1500 TLye anlaştım
Cihazın adı LEDA EPİ Tarama Diyot Lazer

Ütüleme epilasyon için acısız demişlerdi. Ama benim canım inanılmaz yandı. toplam 1.5 saat sürdü. Cihaz ısındığı için bir 10 dk ara verdik sadece. 15 - 24 derecede çalışıldı. Şuan kızarıklar var. Ama kıllar pek yanmış gibi görünmüyor. Umarım seans ilerledikçe sonuçları olumlu yönde alırım.

Son düzenleme:
29.09.2014 lazer yaptıralı bugün 5 gün oldu. Koltuk altımdaki kıllardan bazıları çekince elime gelmeye başladı. Ama diğer bölgeler hala olduğu gibi duruyor. Umarım hepsi dökülür

Mrb bende kırklareli de bu cihazla epilasyon yaptırmak istiyorum son durum nedir acaba emin olamadım vende burada alexandret var burde ikisi arasında kaldım

27.10. 2014 koltuk altı %50 bacaklar ve genitalin neredeyse %10luk bir kısmı döküldü. Ama bana ilk seansta fazla dökülme olmaz boşuna umutlanma. Ya da hayal kırıklığına uğrama diye en baştan belirtmişti yapan estetisyen. Sonucu3. yada 4. seansta daha net görecekmişim. Bende sabırla o günün gelmesini bekliyorum. Bir kaç gün sonra 2. seansıma gideceğim

Mrb bende kırklareli de bu cihazla epilasyon yaptırmak istiyorum son durum nedir acaba emin olamadım vende burada alexandret var burde ikisi arasında kaldım

Öncelikle merhaba alex beyaz tenliler için uygn olan bir cihazmış fakat leda esmer tenlilerdede uygulanabiliyormuş. Ben bu yüzden ledayı tercih ettim. Bahsettiğim gibi henüz sadece bir seans gittim. Bu yüzden size net bir şey söylemem zor. Fakat yinede özelden sormuş olduklarınızı ayrıntılı bir şekilde cevapladım. '. seansıma gittiğimde gelişmeleri tekrar yazacağım buradan. Belki o zaman size daha faydalı olabilirim

Merhaba
Brnde yeni basladım avcılar da diyottüleme lazerde e bugun 1haftam oldu ve seyrek dokulneler badlsdı elımle cekmryı denefım grldı tuy ııl... fakat hu ütüleme de dıyot yontemınde neden tras makınesı veya jılet kullabılıyo cozemefım umarım ıyı bır bıyıs sonucu alırım

Öncelikle merhaba alex beyaz tenliler için uygn olan bir cihazmış fakat leda esmer tenlilerdede uygulanabiliyormuş. Ben bu yüzden ledayı tercih ettim. Bahsettiğim gibi henüz sadece bir seans gittim. Bu yüzden size net bir şey söylemem zor. Fakat yinede özelden sormuş olduklarınızı ayrıntılı bir şekilde cevapladım. '. seansıma gittiğimde gelişmeleri tekrar yazacağım buradan. Belki o zaman size daha faydalı olabilirim
Meraba bende başlıcam alanyada leda epi tarama diod lazere cok merak ettim sizin sonucunuz nasıl oldu nasil bi makine

Son düzenleme:
Kızlar bugün ilk defa lazer epilasyon yaptırdım. Tarih: 24.09.2014
Sizinle her ay deneyimleri paylaşacağım. Çünkü yaptırdığım cihazla ilgili internette hiçbir yorum bulamadım.
Komple bacak + koltuk altı + genital 8 seans 1500 TLye anlaştım
Cihazın adı LEDA EPİ Tarama Diyot Lazer

Ütüleme epilasyon için acısız demişlerdi. Ama benim canım inanılmaz yandı. toplam 1.5 saat sürdü. Cihaz ısındığı için bir 10 dk ara verdik sadece. 15 - 24 derecede çalışıldı. Şuan kızarıklar var. Ama kıllar pek yanmış gibi görünmüyor. Umarım seans ilerledikçe sonuçları olumlu yönde seanslar ile ilgili son durum nedir

Merkezden memnun kalmayarak ayrılmıştım. Ama sonradan cihazı araştırdım. Bu makinede IPL sistemi gibi modern ağda teknolojisiymiş. Yani kıllar 1 sene içinde tamamen geri geliyormuş
aaa, bunu duyduğum çok iyi oldu. ben de bu cihazı kullanan bir merkeze başlamayı düşünüyordum. teşekkür ederim bilgilendirme için

aaa, bunu duyduğum çok iyi oldu. ben de bu cihazı kullanan bir merkeze başlamayı düşünüyordum. teşekkür ederim bilgilendirme için
Rica ederim. Bu cihazla epilasyon yaptırıp kurtuldum diyenlerle 1 sene sonra karşılaştığımda %90nından fazlası geri geldi dedi. Bu yüzden kesinlikle önermiyorum

Rica ederim. Bu cihazla epilasyon yaptırıp kurtuldum diyenlerle 1 sene sonra karşılaştığımda %90nından fazlası geri geldi dedi. Bu yüzden kesinlikle önermiyorum
bu makineyi çok araştırdım ama sanırım çok kullanan yer yok. kullanan yer sayısı az olunca kişi deneyimi de az. cihaz hakkinda yazanlar olmuş ama sonuç belirtmemisler sizden bunu duymak iyi oldu gerçekten. teşekkürler tekrardan

bu makineyi çok araştırdım ama sanırım çok kullanan yer yok. kullanan yer sayısı az olunca kişi deneyimi de az. cihaz hakkinda yazanlar olmuş ama sonuç belirtmemisler sizden bunu duymak iyi oldu gerçekten. teşekkürler tekrardan
Bende başlamadan önce çok araştırmıştım. Ama sizinde dediğiniz gibi hiç yorum bulamadım. Sonrasındada memnun kalanı duymadım. Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Meraba bende başlıcam alanyada leda epi tarama diod lazere cok merak ettim sizin sonucunuz nasıl oldu nasil bi makine
Bende alanyadayım bir lazer epilasyon yeri arıyorum yardım eder misiniz

Siz daha ilk yazdiginizda anlamistim ipl oldugu. Ben bunu soyledigimde iddialasan uyeler var hayir diod utuleme diye. Lazer yapiyoruz diye ipl kullanarak milleti kandiran cok yer var. Iyi kide hemen farkedip birakmissiniz.

Back