Alanya da jinekolog arıyorum

isu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
33
0
86
Antalya
Merhaba yaklaşık 8 haftalık hamileyim ultrasonda öyle çıktı. Şimdi kontrol için alanyada önerebileceğiniz bir kadın doğum doktoru arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim..:78::78:

slm bende alanyada yaşıyorum 39+2 günlük hamileyim.başkent hastanesindeki Dilek erdem e gidiyorum çok insancıl,güler yüzlü samimi davranışları olan bi doktor tavsiye ederim ancak tek uyarım başkent hastanesi genel olarak sezeryan yanlısı bi hastane.bence doktorları da bu yönde çalışıyor ben normal doğum istiyordum ama bebeğim biraz iri:) o yüzden doktorum çaktırmadan beni sezeryana ikna etti.çarşamba günü sezeryan olacağım.hayırlısı

hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Teşekkür ederim. dün randevu için aradım barış mülayim dışındaki bütün doktorların randevusu doluydu. bakalım nasıl birisi olacak

teşekkürler canım barış mülayimi kimse tavsiye etmiyor hayırlısı inş.bu arada ben bebişimi kucağıma aldım spinal anestezi ile sezeryan oldum korktuğum gibi değilmilş herkese tavsiye ederim :)))

slm kızlar benım bır ark özel can hastanesınde oldu sezaryen...memnun kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…