• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Alamadan sonra adet

• Konu Sahibi Konu Sahibi beyaz karamel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
B

beyaz karamel

Ziyaretçi
kızlar bugün adet oldum ölüyom yaaa bu ne ağrı daha öncede ağrım oluyodu ama bu sefer aşırı derecede oldu 5-6 tane ağrı kesici içtim birde kanamam geçen aya nazaran fazla acaba aşılamadan mı yoksa ilaçlardan mı yarın tekrar dr gidicem 2. aşılama için allah yardımcımız olsun :emir_bebek:gel artık bebişim anneni üzme:emir_bebek:

kullandığın ilaçlardan olabilir canım benim de öyle olmuştu 2. aşılamayı hemen yaptıracak mısın yoksa dinlenecek misin?

kullandığın ilaçlardan olabilir canım benim de öyle olmuştu 2. aşılamayı hemen yaptıracak mısın yoksa dinlenecek misin?

bu gün iğnelere başladım hemen yapılcak inş bu sefer olur:emir_bebek: sen ne yaptın

canım ağrının olması çok normal.. benimde öle olmuştu..hatta çatlamayn yumurtalar kist e dönüşmüştü benim ağrılarımın nedeni o yüzden o kadar şiddetliydi mide bulantısı bile yapmıştı..ama korkulacak bişey yok bir ay ara verip doğum kontraol hapı kullandım ve kist eridi.daha sonra aşılamaya devam ara vermeden yapmak daha ii bence ara verdiğinde herşey sıfırdan başlıyo...allah yardımcımız olsun. bende adet olmayı bekliyorum 4. aşılama için...

canım bende kist oluşmamış bu gün dr gittik iyi dedi 2. si yapılcak hayırlısı olsun artık

evet canım benimde çok fazla geldi.
bide farkındamısın bizimle birlikte aşılama olan herkesin tuttu.ne güzel
keşke bizimde olsaydı.allah herkese nasip etsin.bebeği olan arkadaşları yürekten kutluyorum

evet canım cok kotu agrıyo kı benım adetlerım agrısız gecer ama normalmıs ben dr.aradım dayanamayınca apranaks fort ıc tok karna dedı bıcak gıbı yarım saatde agrı kaesıldı baska bı ılac banamısın demıyo yanı normal sakın korkma bıde cok kaan gelıyo

evet canım benimde çok fazla geldi.
bide farkındamısın bizimle birlikte aşılama olan herkesin tuttu.ne güzel
keşke bizimde olsaydı.allah herkese nasip etsin.bebeği olan arkadaşları yürekten kutluyorum

evet canım yaaa herkes hamiş demekki bu ay onların ayıyıymış inş bu ay da bizlerin ayı olur da bizler dev onlar gişbi hamişiz deriz inş:emir_bebek::emir_bebek:hadi bebişim gel artık:emir_bebek::emir_bebek:

Back