merhaba arkadaşlar aşılamamı tüp bebekmi derken hem dr umun hem eşimin isteği ile aşılama ile başlamaya karar verdik gittiğim merkezde aşılama 840 ytl 150 m gonal f iğne kullanılacakmış onlarda benim araştırıdığım kadari ile 700 civarı tutuyor
özelde aşılama yaptırıpta ssk ile ilaçlarını alan varmı bu arada bir yandanda tüp bebek raporu çıkarmayıda denemk istiyorum en azından ondada ilaç raporu alsam oda bana yeter nasıl oluyor bu işler arkadaşlar ilk aşama şılama iğneleri sskya nasıl yazdırılır yoksa boyle bir yardım yok varsa şartları neler yol gosterirseniz çok sevinirim
merhaba canım bende 3 defa aşılama oldum dr 400ytl ödedim ilaçların yüzdesini ödüyosun sadce yani ilaçların parasının tamamını sen ödemiyosun ben ialçlara 120 ytl ödedim bende gonal f kullandım birde çatlamtma iğnesi vardı ovtrell die onu kolay gelsin canım rabbim bu güzel günlerin yuzu suyu hürmetine inş hayırlı evlatlar verir
merhaba arkadaşlar aşılamamı tüp bebekmi derken hem dr umun hem eşimin isteği ile aşılama ile başlamaya karar verdik gittiğim merkezde aşılama 840 ytl 150 m gonal f iğne kullanılacakmış onlarda benim araştırıdığım kadari ile 700 civarı tutuyor
özelde aşılama yaptırıpta ssk ile ilaçlarını alan varmı bu arada bir yandanda tüp bebek raporu çıkarmayıda denemk istiyorum en azından ondada ilaç raporu alsam oda bana yeter nasıl oluyor bu işler arkadaşlar ilk aşama şılama iğneleri sskya nasıl yazdırılır yoksa boyle bir yardım yok varsa şartları neler yol gosterirseniz çok sevinirim
tüp bebek merkezleri rapor konusundaki prosedürleri zaten iyi biliyorlar sana mutlaka yardımcı olacaklardır yani öyle olmalıcanım bizim merkezin ssk anlaşması yok yinede hazılarmı yani ne belgesisyse birde bizde bilinen bir sorun yok biraz keyfi gibi gorunuyor aşılamamız yani bu durumda rapor verirlermi bize