Aşılama Alamada devlet yardm varm yada ila yardm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bade_bade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
378
0
merhaba arkadaşlar aşılamamı tüp bebekmi derken hem dr umun hem eşimin isteği ile aşılama ile başlamaya karar verdik gittiğim merkezde aşılama 840 ytl 150 m gonal f iğne kullanılacakmış onlarda benim araştırıdığım kadari ile 700 civarı tutuyor

özelde aşılama yaptırıpta ssk ile ilaçlarını alan varmı bu arada bir yandanda tüp bebek raporu çıkarmayıda denemk istiyorum en azından ondada ilaç raporu alsam oda bana yeter nasıl oluyor bu işler arkadaşlar ilk aşama şılama iğneleri sskya nasıl yazdırılır yoksa boyle bir yardım yok varsa şartları neler yol gosterirseniz çok sevinirim

merhaba arkadaşlar aşılamamı tüp bebekmi derken hem dr umun hem eşimin isteği ile aşılama ile başlamaya karar verdik gittiğim merkezde aşılama 840 ytl 150 m gonal f iğne kullanılacakmış onlarda benim araştırıdığım kadari ile 700 civarı tutuyor

özelde aşılama yaptırıpta ssk ile ilaçlarını alan varmı bu arada bir yandanda tüp bebek raporu çıkarmayıda denemk istiyorum en azından ondada ilaç raporu alsam oda bana yeter nasıl oluyor bu işler arkadaşlar ilk aşama şılama iğneleri sskya nasıl yazdırılır yoksa boyle bir yardım yok varsa şartları neler yol gosterirseniz çok sevinirim

merhaba canım bende 3 defa aşılama oldum dr 400ytl ödedim ilaçların yüzdesini ödüyosun sadce yani ilaçların parasının tamamını sen ödemiyosun ben ialçlara 120 ytl ödedim bende gonal f kullandım birde çatlamtma iğnesi vardı ovtrell die onu kolay gelsin canım rabbim bu güzel günlerin yuzu suyu hürmetine inş hayırlı evlatlar verir

merhaba canım bende 3 defa aşılama oldum dr 400ytl ödedim ilaçların yüzdesini ödüyosun sadce yani ilaçların parasının tamamını sen ödemiyosun ben ialçlara 120 ytl ödedim bende gonal f kullandım birde çatlamtma iğnesi vardı ovtrell die onu kolay gelsin canım rabbim bu güzel günlerin yuzu suyu hürmetine inş hayırlı evlatlar verir

ama benim hastanemin ssk anlaşması yokki yani benim ssk yaa gidip bu ilaçları kendim yazdırmam mümkünmü anlamadım ben ama anladığım senin dr un ssk ile anlaşmalı belkide oranın dru benim durumumda ne yapılıcak hastane yüzdesi filan demedi yani tümü odenicek ama ben ilaçlarımı ssk da yazdırmanın yolunu arıyorum ama nasıl olacak onu bilmiyorum

badecim diğer tarafa yazdım. (iğne ie aşılama.... bölümüne) oraya bak canım.

Arkadaşım bende özelde aşılama yaptırdım ama ilaçları ssk ile aldım yüzdesini ödedim önce aşılama raporu çıkarttıracaksın heyetten (heyet için gerekli olanları sana aşılama yaptıracağın merkezde hazırlayabilir) sonra o raporu alıp ssk nın doktoruna ilaçları onaylatacaksın raporu bulunduğun ilin kadınhastalıkları hastanesi doğumevi hastanesi gibi birimlerinden kolaylıkla alabilirsin en azından ilaç parasından kurtulmak bayağı iyi gelmişti bize allah kolaylık versin canım

canım bizim merkezin ssk anlaşması yok yinede hazılarmı yani ne belgesisyse birde bizde bilinen bir sorun yok biraz keyfi gibi gorunuyor aşılamamız yani bu durumda rapor verirlermi bize

canım bizim merkezin ssk anlaşması yok yinede hazılarmı yani ne belgesisyse birde bizde bilinen bir sorun yok biraz keyfi gibi gorunuyor aşılamamız yani bu durumda rapor verirlermi bize
tüp bebek merkezleri rapor konusundaki prosedürleri zaten iyi biliyorlar sana mutlaka yardımcı olacaklardır yani öyle olmalı
Aşılama raporu çıkartmak tüp bbek raporu çıkartmakdan daha kolay ama yinede sorunun ne olduğuna bağlı birazda bence aşılama yaptırmayı düşündüğün merkezdeki hemşirelerle veya koodinatörle görüş bu konuyu ilaçlar için aşılama raporu alıp alamayacağını öğren hadi kolay gelsin

X