E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
kızlar merhaba bende aşılama olucam ama pek inancım yok aşılamadan hamile kalan çok az siz ne düşünüyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba bende aşılama olucam ama pek inancım yok aşılamadan hamile kalan çok az siz ne düşünüyorsunuz
Arkadaşlar Sesimi Duyan Var Mi? Dün çooookkkkkk Güzel Bir Haber Aldim En Yakin Arkadaşimin Yengesi 18 Yillik Evli Yaşi 35 Senelerdir Bebek özlemiyle Yanip Tutuştular Erken Yaşta (21) Menopoza Girdiği Için Adet Te Göremiyordu Yillar Sonra Son Birkez Daha şanslarini Denediler Geçen Ay Amerikan Hastanesinde Tüp Bebek Yaptirdilar Ve Sonuç Pozitif O Da Artik Bir Anne Adayi Darisi Bizlerin Başina Yaşadiklarini Yakindan Bilen Birisi Olarak çok Sevindim Ve Artik Daha Da Umutla Bakiyorum Yarinlara Umudumuzu Hiç Birzaman Yitirmeyelim Sevgilerimle
Merhaba canım bende 2 kez yaptırdım tutmadı ama adnan menderes üniversitesinden bi ablam ilk aşılamada hamile kaldı geçen yılda bi arkadaşım 3. aşılamada hamile kaldı öernekler çok aslında umarım başarılı oluruz:1hug:
cebid, neden şansının sıfıra yakın olduğunu düşünüyorsun. bence o kadar ümitsiz başlama bu işe. ben hastaneye gidip gelirken aşılamayla hamile kalan bir sürü kadın görmüştüm. üstelik bende 3 kere aşılama ile hamile kalmıştım. Pco dan dolayı düştü ama aşılama ile şans %25.
benim doktorum bebek aspirini ve progestan kapsül veriyordu. düşmememesi için. 6 aşılamanın 3 ü tuttu ama düşük oldu. 3. düşükten yaklaşık 20 gün sonra kendiliğinden hamile kaldım. yine 9 ay hafif kanamalarım oldu ama şimdi 32 aylık bir oğlum var. yani arkadaşlar kısmetten öteye gidilmiyor. size tek tavsiyem çocuk olayına çok takılmayın. o kadar tedaviden sytresten bana kalan tek miras panik atak hastalığı oldu.