Aşılama Alama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

narin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
65
2
Bugün aşılama için tedaviye başladım inşallah hayırlısıyla bebeğime kavuşurum ilaçlar bitince salı günü tekrar doktora gidecem arkadaşlar duanıza ihtiyacım var

hayırlı olsun canım.
bende dün başladım.pazartesi gidicem
inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız
sana ne ilaç berdiler
merak ettim.
bana klomen verdiler

Canım ikiniz içinde hayırlı olsun.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Dualarımız sizinle inşallah tutar

inşallah ikinizin de tutar da bebişlerinize kavuşursunuz
allah yardımcınız olsun

teşekkürler arkadaşlar allah hepimize nasip etsin inşallah çağla01 sanada cevap vereyim bu arada banada klomen verdiler yanında başka bir ilaç daha verdi birbirimize destek olalım ve olan gelişmelerimizi birbirimize bildirelim olurmu

arkadaşlar aşılama yaptırıpta tutan varmı merak ediyorum daha hiç tuttu diyene rastlamadımda bu kafamda soru işareti oluşturuyor.Eğer aşılamayla gebe kalan varsa yazarsa sevinirim birde kaçıncı denemede kalındığınıda belirtirse çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim.

teşekkürler arkadaşlar allah hepimize nasip etsin inşallah çağla01 sanada cevap vereyim bu arada banada klomen verdiler yanında başka bir ilaç daha verdi birbirimize destek olalım ve olan gelişmelerimizi birbirimize bildirelim olurmu

tmm narinciğim.ama bendede sende olduğu gibi sadece ilaç kullanıcam.ve gelişmeler pazartesi olacak.bakalım hayırlısı artık.
gene ara ara yazarım.ama pazartesiyi beklemek şart:1hug:

diğer iyi dilekte bulunan arkadaşlarıma da burdan teşekkür ediyorum.allah kucağımızı hiçbirimizin boş bırakmasın

Sevgili Narin ve Çağla01, ben de ilk aşılamamı yaptırdım. Bugün 1 hafta oluyor. Sonucu çok büyük bir umutla bekliyorum. Haftaya kan testi yaptıracağım. Sizleri de mutlaka haberdar ederim. Umarım sonuç pozitif olur. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. AMİN.

merhaba arkadaşlar ben 30 agustosta aşılama yaptırdım.bugün kahverengi leke geldi.belkide tutmadı diye... bilmiyorum.ilk denemede tutan arkadaşım var.bir oğlu oldu.2 sefer yaptıran da var.rabbim nasip ederse ilk seferde bile tutuyor.allah hepimize nasip etsin inşallah.sevgiler.

chilek ciğim inşallah senin aşılaman tutarda bize umut ışığı olursun inşallah

sibel 38 inşallah seninde bebişin hayata tutunmuştur sana küçük bir şaka yapıyordur inşallah ne zaman test yaptıracaksın

narin nasılsın canım yapıldımı aşılaman
bana dr adını verirsen sevinirim

Sevgili Narin ve Çağla01, ben de ilk aşılamamı yaptırdım. Bugün 1 hafta oluyor. Sonucu çok büyük bir umutla bekliyorum. Haftaya kan testi yaptıracağım. Sizleri de mutlaka haberdar ederim. Umarım sonuç pozitif olur. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. AMİN.

canım yaaa
inşallah tutar.allah kolunu boş bırakmasın.
ne dicem
bu aşılamadan kaç gün sonra kan testi için çağırıyolarŞeniz

merhaba arkadaşlar ben 30 agustosta aşılama yaptırdım.bugün kahverengi leke geldi.belkide tutmadı diye... bilmiyorum.ilk denemede tutan arkadaşım var.bir oğlu oldu.2 sefer yaptıran da var.rabbim nasip ederse ilk seferde bile tutuyor.allah hepimize nasip etsin inşallah.sevgiler.

SEVGİLİ SİBELCİĞİM.

bişey böylicem ama genede pek umutlanma.
benim bi arkadaşım acayip karın ağrısı çekiyodu,sonra k.rengi bi leke gelmiş.
bi daha da gelmemiş.sonra hamile olduğunu öğrendi.umarım sonunuz aynı olur.
inşallah canım benimmmmmmm:1hug:

narımciğim nasılsın hayatım.
benim işemde adanalı biliyormusun
bende giresunluyum.
annesi ceyhanlı, babası kozanlı.
ama yaz tatilinde 1 haftada mersin büyükecelide geçiriyoruz

X