- 21 Aralık 2012
- 27
- 0
selam kızlar benim ilk aşılamam 12 aralıkta yapıldı bugün 11. günüm ama benim bel ağrısından başka hiç ağrım yok acaba tutmadımı bana bilgi vrin lütfennn çok korkuyorum( 2:
canım ağrı çekmemen iyimi kötümü bilemem ama bende aşılama yaptırdım dün özel günüme girdim ve inan bana aynı hamilelik belirtisi yaşadım.göğüslerde şişkinlik,sızlama,karın ağrısı,sabahları çok hafif bulantılar ve TIRT çıktı.o yüzden vücudunu dinleme.ne zaman girmen gerekiyo özel gününe?
çarşamba günü benm özel günüm yani tam 3 günüm var umutsuzca bekliyorum
öyle yapıyorum bnde zaten çünkü 1.5 yıldır hayal kırıklığına uğramaktan sıkıldım inş bu defa olur dua edin bana:)) bnde size edicem
çok üzgünümbugün 13.günüm adetime 2 gün vardı daha ama kanamam başladı ama adet kanaması olup olmadığını bilmiorum (bnm aşılamada tutmadı Allah isteyen herkese nasip etsin inş...
Merhaba ben araniza yeni katildim yardiminiza ihtiyacim var 28 nisanda asilama oldim 6 mayista idrarda gebelik testi yatim iki cizgi ama bugun beta hcg degerim dusuk cikti hangisine guvenecegimi bilemiyorum bu duruma benzer birsey yasayan varmi aranizda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba ben araniza yeni katildim yardiminiza ihtiyacim var 28 nisanda asilama oldim 6 mayista idrarda gebelik testi yatim iki cizgi ama bugun beta hcg degerim dusuk cikti hangisine guvenecegimi bilemiyorum bu duruma benzer birsey yasayan varmi aranizda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım merhaba burdaki yazını tesadüf gördüm ve şimdi hamilesin sanırım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) 2009 da yazmışsın bu kaçıncı çocuğun nasıl hamile kaldınkizlar 8 haziranda asılama yaptırdım.
cok asırı sikayetim yok sadece kasıklarda batma oluyor bide sanki sislik var.
goguslerim cok asırı sisme veya acıma yok.
Hakkımızda hayırlısı artık.
Canım merhaba burdaki yazını tesadüf gördüm ve şimdi hamilesin sanırım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) 2009 da yazmışsın bu kaçıncı çocuğun nasıl hamile kaldın