E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
arkadaslar burda her yerde alafranga tuvaletleri var...
o yüzden gittigim yerde tuvalete illede gitmek zorunda isem oturmuyorum...
misafirlige gittigim zaman bile arkadas olsun tanidik olsun yine oturmuyorum...
bende alafranga daha hijenik alaturkada corapla giren bile var sonra halılara basıyolar o coraplarla ne malum önceki gidenin terliklere sıçratmadıgı? ve cocuk varsa ne anlar cocuklar ayak yıkamaktan falan wc den cıkınca
tuvalet terliği denen bişey var canım ya...terliklere sıçrasa sadece çorabımız pislencek ama alafrangada tuvalete sıcradıysa hastalık kapıcaz...bence toplu yerler alaturka olmalı..[/QUOTE
ama o çoraplarla evde gezilcek
izole bi dunyada yasayamayiz, mecburen ev disinda da kullanmak zorunda kaliyoruz wc leri, hasta olmamak icin yapacagimiz tek ve onemli bir sey var o da BAGISIKLIK SİSTEMİ ni guclendirmek, bagisikligi kuvvetli olan insanin vucuduna mikrop girse de vucut hemen onu alt ediyor...
Bağışıklık sistemini güçlendirmek için günde 1 kez İmuneks tablet alınabilir
imuneks i 3 ayri doktora sordum
ucu de etkisi kanitlanmis bir ilac olmadigini soyledi, bunun yerine beslenmeye dikkat edilmesi gerektigini soylediler
imuneks i ben biraktim
sonucta ne zaman kadar kullanacaktim, ayrica uzun sure ayni ilaci kullanmak ta zararli
İmuneks beta-glukan icerir, dogal bir madde oldugundan pek yan etkisi yoktur. ("bu urunun tibbi yarari geleneksel kullanima ve literature dayanmaktadir. tibbi mustahzar (ilac) olarak degerlendirilmemistir")
Bana da diş doktorum tavsiye etmişti, ağzımın içinde aft çıkıyordu, günde bir kez kullanıyorum ama aft çıkma sıklığı azaldı, yok olmadı, faydası olur diye özellikle mevsim değişikliklerinde kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?