• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ala Merasim'e Katılıyorum!

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
363
İstanbul
Merhaba kızlar,

Biraz önce belki de hayatımın adımını attım. Beni bilenler gelinlik bölümünden bilir. Belki de kk sayesinde son 1,5 senede gelinliklerle o kadar ilgilendim ki, burada konulara yazdığım cevaplar bana yetmeyince, bu konuda bir blog açıp kızlara yardım edeyim derken, kendimi tesettürlü gelinlik tasarımı yaparken buldum. Tasarımlarımın kendimce en iyi bulduklarımı bilgisayarımda saklıyordum ve 3-5 sene sonra bir şekilde blog kitlem olur ve bir yerden sermaye biriktirirsem gelinlik işine girerim diye düşünüyorum.

Ala Dergi mayıs ayında çıkacak bir "40 gelinlik" organizasyonu düzenliyor, Ala Merasim adında. Takipçilerim hemen bana söylemişlerdi, katılmamı önerdiler. Düşündüm, taşındım ve bilgisayarımda sakladığım tasarımlardan en beğendiklerimden biriyle katılmaya karar verdim.

İnşallah hayırlısı olur hepimiz için. Böylece hobi olarak uğraştığım gelinlikler eğer organizasyondan bir talep görürsem iş haline daha kısa sürede dönüşebilir ve hayallerimin mesleğiyle uğraşabilirim belki :D

Hepinizden dualarınızı bekliyorum..

Dualarım seninle biliyosun canımm.. İnşallah gönlünden geçeni verir Rabbim,inşallah hayallerin gerçekleşir.. :16:

Şimdi baktım gelinlik ile ilgili açtığın topiclere :16:

İnan bilgin ve ilgin azımsanmayacak kadar çok ve bunu değerlendirmek için bir fırsat yakalamışsın. tut ve bırakmaa.. Senin adına çok sevindim Mine :16::16::16::nazar:

minenes hayirli olsun tebrik eder basarilar dilerim.
Blog sayfana nerden ulasabiliriz acaba?
Bende gelinligim hakkinda düsüncelerini merak ediyorum.
Özellikle o kadar kötü yorum aldiktans onra :)

Merhaba gelinim, umarım yardım edebileceğim bir konudur. Bu mesajın sol üstünde kalan kullanıcı adıma tıklarsan küçük bir kutucuk çıkacak, "visit homepage"e tıklayıp siteme gelebilirsin :) iletişim bölümüden mesaj atabilirsin. sevgiler...

Bugün Ala tanıtım sayfası yayınladı, benim tasarımımı kullanmış :)

530486_401968283169957_196111430422311_1261300_1891541355_n.jpg

Tebrik ederim,çok güzel bir hobin varmış umarım iş hayatına da dönüştürürsün bunu :34:
bu tasarımlardan derece mi çıkartılacak?

Gelinlikler ve abiyeler 5 mayısta düzenlenecek defilede açık arttırma ile satılacak ve geliri hayır olarak bağışlanacak...

Merhaba minenes! aynı zamnlrda evlendik sizinle hatta gelinlik aşamasında sizden çok fikir aldım. uzun zamndr kk'ya girmiodum. şimdi girdiğinde ne göreyim. Maşallah artık bir blogunuz varmış :) sizikk'da en başından tanıyor olduğum için inanın sizin adınıza çok sevindim. Allah muvaffak etsin! kolay gelsin efenim :)

Back