• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alıngan Eş :(( sizde de var mı ?

Delikelebek22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2018
120
1.353
33
28
Cankuşlar :) öncelikle SelamnAleykümm. Ben 3 aylk evliyim fakat 5 yıldır suren bi sevgililik dönemimiz oldu. Hemencik konuya gireyim bu süreçte Ben kendimden çok tavizler verdim , değiştigimi hissettim ve .... bu liste uzar gider. Sonuç olarak eşim hep böyleydi ama evlenince ayni evde daha bir farkliýmis bazi seyleri hemen yanlis anliyor ve hemen suratini asiyor. Işin kotüsü ne anlatirsan anlat kendini savun hep kendi haklidır hatta bi ara icimden aa evet o haklı bile dedirtiyor insana... :) gülerek anlatiyorum cunkü dag yer degistirir insan huy degismez derler. Ben sadece benim gibi ayni durumda olan ""anlayışli arkadaslardan""" varsa cozüm önerileri ve fikir alisverisi olsun. GELIN DERTLEŞELİM CANKUŞLAR :)

Konuyu nasil kapatabilirim. Gercekten uzüldum yardmci olmayi birak cogu kisi görmesine ragmen tek bi yorum bile yapmadi...:mapus:

Yahu konuyu 2 dakikadır açmışsın çoğu kişi görmesine rağmen yorum yapmadı naaıl kapatayım konuyu diyorsun.. tabi herkes yorum yapmayacak, bu konu da fikri olan bişey demek isteyen yapacak,
önce bi okusunda..

Yaa benmki masallah surat asıldımmı 5 karış oraymis buraymis farketmez. Konusmaya calistim ama ben boyleyim kabul et degismem hep sen hatalisin diyor... valla kendimden suphelenmeye baslycam artik

Back
X