Akyaka/Azmak Nehri

narcoleptic

A'raf
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
1.175
0
116
43
İstanbul
Son düzenleme:
Okyanustaki bir resifi andırıyor bana

Uploaded with ImageShack.us

Barış Manço'nun eviymiş..:asigim:

URL=http://img132.imageshack.us/i/75004207.jpg/]
[/URL]

URL=http://img804.imageshack.us/i/img0939.jpg/]
[/URL]

URL=http://img257.imageshack.us/i/58743439.jpg/]
[/URL]

Mimari açıdan ödüllü Akyaka Evleri

Bulutun suya yansımasını çekmeye çalıştım ama bilmiyorumkismile

URL=http://img692.imageshack.us/i/88782639.jpg/]
[/URL]

Son düzenleme:
ıçim açıldı valla
Ellerine sağlık canım
nerede acaba burası yazar mısın
Şahane bir yermiş

İçim açıldı valla
Ellerine sağlık canım
nerede acaba burası yazar mısın
Şahane bir yermiş

Deryacım,teşekkürler canım,burası Muğla'ya bağlı Akyaka Beldesi. Burası da Azmak Nehri ..Nehrin içi orman gibi,söylediklerine göre suyu çok faydalıymış,çok fazla mineral içeriyormuş,kaynak suyuymuş,ve yaz ortasında bile 5 derece dediler bize,o otlar da çok faydalıymış,ordaki halk,sanırım şifa ve güzellikte faydalanıyomuş ordaki bitkilerden,gerçekten çok güzel bir yer,şaşırıp kalıyorsun böyle..:bbo:

resimleri bile mest etti çok doğru bir tarif olmuş seninki sanki suyun içi orman dolu
şahane görmeyi çok isterim orayı

:asigim:
Bademli muffinim..
Nasıl güzel hepsi,maşallah..
Güzel yüreğini,bakışlarını yansıtmış,emeğine,sağlık
Bayıldım ben de Deryam gibi,çok hoş bir yer..
Not ediyorum aklımın bir köşesine,mutlaka görmek , ziyaret etmek isterim bir gün..
Ne zamandan bu güzel kareler ?
Ulaşım ve konaklama hakkında da bilgi veririsen,tadından yemem:kedi:
Öpüyorum gönlünden..

Bu kareler 2 hafta öncesinden Liby im,canım,ciğerim.

Beğendiysen ne mutlu bana.. Bu fotoğrafları tekne üstünde çektim,nehirde tur düzenliyorlar sürekli,bu kadar çekebildim,işin ehli biri neler çıkartırdı dedim içimden hep çekerken,çünkü suyun altı cidden muhteşem.

Geçen sene konaklamıştık biz Akyaka 'da o da bir gece sadece,gezerek tatil yapıyoruz da,o zaman çekememiştim,bu sene Marmaris dönüşü sadece foto çekmek için uğradık bu güzel nehre,zaten yolumuzun üstüydü.Konaklama için,Ottoman Oteli önerebilirim,bir de Yücelen Otel var oranın en iyileri,biz sadece bir gece kalacağımız için Erdem Otel diye bir yerde kaldık,küçük,temiz,hesaplı bir yerdi,ayrıca bir çok apart var uygun fiyatlı orada,Akyaka da deniz de mevcut ama biraz dalgalı,ancak nefis koylara günlük tekne turları düzenliyorlar,ki biz aşık olmuştuk.:asigim: Ulaşım konusunda çok zayıfım,eyvahedigeldismile havayoluyla dalaman havalimanına 67 km,50 dk falan sürüyor,dalaman dan minibüsler var ,bildiğim kadarıyla.Karayolu dersen,kocacıktan ekstra bilgi alırım,bu ulaşım konusunu araştırayım az daha bitanesi.
:uhm:

:asigim:
En sevdiğim ya Hu..
İnşaAllah,aklımda olsun Ottomana baktım,çok hoş.
Yüreğine sağlık ne de güzel anlatmışsın fıstığım..
Verdiğin bilgi ve yönlendirmeler için kocaman teşekkürler..
Ciddi ciddi gidip görmek isterim,sevdiceğime de söyliyimkaydirigubbakcemile5
Öptüm cici kandiller narcolepticim

Akyaka'ya ben de bayılmıştım. gerçekten çok güzel bir yer. denizi, yeşili, mimarisi süper...

Arkadaşlar bn bayalyını akyaka olarak istiyırum sessiz sakin bi yer istiyorum balayı tatilini sizin yorumlarla ve netten araştırdıgım kadarıyla istedigim gibi bi yer balayı çiftlerine özel bildiginz otel veya villa tipi otel veya orda en güzel otel neresi bana yardımcı olurmusunuz? Balayı için baska önerebileceginz bi yer var mı sessiz sakin biyer olsun simdiden cok tesekkürler

kesinlikle gitmek gerekir buraya.. türkiyenin bir çok güzelliği var burası da onlardan biri.. ulaşım açısından araçsız gitmek biraz zor gibi sanırım. araştırmak gerek. çok teşekkürler paylaştığın için..

canım bunlar çok güzel ellerine sağlık..canan tan iz kitabında hikaye burada sonlanıyor o bölümü okumanı öneririm çok güzel bir yer gerçekten gitmedim fotoğrafına da ilk defa rastlıyorm üstelik..

Akyaka'yı çok severimmm fotoğraflar da çok güzel gerçekten. Biz de bu tarz fotoğraflar çekmiştik Umarım insanlarımız buranın değerini bilirler!

Canan TAN'ın "İz" kitabında okumuş ve hayal etmiştim, Akyaka Köyünü, Azmak Nehrini hatta Ottoman Otelini. Gidip görmeyi çok istediğim bu yöreyi bu güzel fotoğraflarla bana ulaştırdığınız için çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…