akut pid ile ilgili bilgisi olan acil yardım

mrb. ben yeni üyeyeim. 6 ay önce PID geçirdim. senin gibi hastanede yattım ve antibiyotik kullandım. 6 aydır da korunmuyorum fakat hamile kalamadım. sen foruma yazalı baya olmuş. hastalığın ne durumda? daha önemlisi hamile kalabildin mi?

Merhaba ben yeni gecirdim bu hastaligi.. Doktorum son kontrolümde atlattigimi soyledi yani 3 gün önce kullandigim antibiyotiklerden sonra da mantar oldum simdi de onun icin ilac kullaniyorum.. Yani cok can sıkıcı bir durum!! Ama benim canimi asil sıkan bu hastaligin cinsel yolla bulasiyor olmasi. Evliyim ve bir cocuk annesiyim, artik esime supheyle bakiyorum ve bunu ima etmeyi birak yuzune direk soyluyorum acaba aldatildimmi??? Doktorum evet cinsel yollada bulasan bir hastalik ama baska cinsel yol disinda bu hastaligin olusmasi icin bir cok yol var dedi!! Esimde hic bir belirti olmamasi beni bi nebze rahatlatiyor ama icim halaaa rahat degil... Esim ise yeminler ediyor!! İsin icinden cikamiyorum yardimmm edin!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…