• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akupunktur ile zayıflama

Haylayff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
155
128
53
merhabalar
Akupunktur ike zayıflayanlar var mı aranızda ben bu hafta başlamayı düşünüyorum da acaba işe yarar mı dersiniz? :(

• Merhaba Haylayf ben de İzmir'de yaşıyorum. Avukat ve akademisyen adayıyım. Yarın yani 28.11.2017 tarihi itibari ile ilk Akupunktur ile zayıflama randevuma gideceğim.
  • Benimle ilgilenecek olan doktor bey alanında uzman 3-4 ayrı professorun referans olduğu bir doktor. Doktor Alparslan Bilen.O yüzden güvendim ve ikna oldum.
  • Seans ücreti 150 TL. Her hafta gitmem gerekiyor. Her hafta değişen bir diyet listesi ve değişen iğneler...:) Ne kadar sürecek bu maraton diye sorduğumda bana yöneltilen cevap '' Ne kadar kilo vermek istiyorsanız'' şeklinde oldu.
  • Vermek istediğim kilo 25-27 kilo arası. Yani uzun bir maraton beni bekliyor.
  • Özellikle kadın olarak kendimizi güzel hissetmek ve sağlıklı ve aktif hissetmek çok önemli. Buradan adım adım aldığım tedavi ve sonuçları hakkında sizinle yaşadıklarımı paylaşacağım. Bence bu kadar vakit, nakit ve emek gerektiren maratonda birbirimize destek olabiliriz diye düşünüyorum.
  • Sevgili Haylayf 12 .11.2017'de akupunktur tedavisine başlayacağını yazmışsın. Geçen 2 hafta içerisindeki gelişmeleri burada da paylaşabilir misin?

Merhaba
Ben ilk hafta 2,5 kilo verdim geçen hafta 500 gr :/ bu hafta bölgesel akupunktur da yaptırdım bölgesel incelme sağlıyormuş .

Günaydın :kahve:
Keşke o listelere uyabilsek inşallah veririz canım bazen tatlı istiyor yine de o_O

yeni başladık sayılır Bundan haftalar sonra tatlı bağımlılığımız ortadan kalkacaktır. siz kaç kilo vermek istiyorsunuz?

merhaba arkadaşlar benımde 20 kılo fazlam var akapunkutra karar verdım ve kuzenım sayesınde tanıdık doktr buldum.ılk gorusmeye gıdıcem ama detay anlatırmısınız nasıl oluyo süreç

yarın ilk haftam bitecek kilona yağ analizine bakıyor ilk hafta bana detoks programı verdi yarın tekrar gideceğim kulağımdaki iğneleri değiştirecek tabi listemi de değiştirecek 3 kilo verdim bu dönemde

nasıl peki ıstahında azalma oldumu. ben cok fazla atıştırıyorum tatlı cok yıyorum tok olsamda bazen canım yemek ıstıyo bunu önlemek ıstıyorum

canım hiç tatlı istemedi çocuklara alınan torku’yu benim bitirdiğim ortaya çıktı böylelikle iyi olur inşallah ben şimdilik memnunum

Merhaba bende akapunktur ile zayıflamaya karar verdim.son çare olarak yorumlarınız beni şevke getirdi fakat bir sorunum var mardin deyim akapunktur kim yapar hangi doktora gidilir alanı nedir bilmiyorum acaba bilgi verebilecek olan varmı teşekkür ederim şimdiden

böyle bir başlık altından birbirimize destek olsak. vallaha zorlanıyorum 4 günde 1 kilo gitti ama akşamları aç yatıyorum

kızlar sakın bırakmayın ben 2.ayda 10 kılo verdm ama bıraktm son zamanlrda umursamadım .sımdı pısmanım . 3aydr devam etmıyorum verdıgımın 3 kılosunu gerı aldım

ya ben de bırakmadan devam etmeye çalışıyorum. 2 günde giden 2.5.
fakat aralarda çok bozdum. iki gün falan bozup rahat takıldığım, alkol aldığım vs oldu.
yine de eksilme var en azından :(

Back
X