fotosunu koyabilirmisin birde nezaman aldınız garantisi hala varmı .uzaktan kumandası olmadan calışıyormu peki.kargo ücreti ne kadar olur acaba bir fikrin varmı
Akulu kumandalı audi diye googleden aratırsan bakabilirsin fotosuna bizimkisi siyah kumandasız tabiki de çalışıyor kumandasını herhalde ebeveny kontrolünde olsun diye yapmışlar ama biz kullanmadık bile :)geçen temmuz ayında oğluma sünnet hediyesi olarak geldi hiç sokak ta binilmedi sitede oturduğum için yasak dışarda koymaya yerim yok evimde de çok yer kaplıyor o yüzden elden çıkarmak istiyorum garantisi bizede gelmedi fatura gibi herhangi bir belge yok elimde şarj ediyorsunuz kablosu zaten mevcut başka da bir sorun yok bu arada kargo ücretini hiç bilemicem canım :)
kac yas guruplarina gore ogrene bilirmiyim
merhaba avcılarda oturuyorum bu urunu almak istiyorum fiyatı enson ne olur.ozelden mesaj yazamıyorum, gelip almak icin
nasıl irtibata gecebiliriz
bende büyükçekmecede oturuyorum yakınız yani :)) fiyatı son fiyat çünki hiç dışarda binilmedi bi sorunu da yok bende özelden yazamıyorum yeni olduğum için sana mail adresimi versem nasıl olur deftug@gmail.com bu adresten irtibata geçelim ok?
merhaba, size mail gonderdim cevap bekliyorum
Arabayı henüz satmadım bilginize arkadaşlar
ne kadar satıyorsunuz
nerde oturuyorsunuz nasıl ıletişime gecebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?