How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El Akülü araba satıyorum

deftug

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
66
3
86
İstanbul
akulu audi arabamızı satmak istiyorum sünnet hediyesi dir dışarda hiç binilmedi evde kullanıldı uzaktan kumandalı ama ben kumandasını kaybettim galiba :)) bi yerlere koydum bulamıyorum :)) 200 milyona satıyorum büyükçekmecede oturmaktayım AUDI UZAKTAN KUMANDALI AKÜLÜ ARABA - AKÜLÜ ÇOCUK ARABALARI bu adresten ürün özelliklerine bakabilirsiniz rengi siyah eğer isterseniz hemen elden çıkarmak istiyorum

fotosunu koyabilirmisin birde nezaman aldınız garantisi hala varmı .uzaktan kumandası olmadan calışıyormu peki.kargo ücreti ne kadar olur acaba bir fikrin varmı

fotosunu koyabilirmisin birde nezaman aldınız garantisi hala varmı .uzaktan kumandası olmadan calışıyormu peki.kargo ücreti ne kadar olur acaba bir fikrin varmı

Akulu kumandalı audi diye googleden aratırsan bakabilirsin fotosuna bizimkisi siyah kumandasız tabiki de çalışıyor kumandasını herhalde ebeveny kontrolünde olsun diye yapmışlar ama biz kullanmadık bile :)geçen temmuz ayında oğluma sünnet hediyesi olarak geldi hiç sokak ta binilmedi sitede oturduğum için yasak dışarda koymaya yerim yok evimde de çok yer kaplıyor o yüzden elden çıkarmak istiyorum garantisi bizede gelmedi fatura gibi herhangi bir belge yok elimde şarj ediyorsunuz kablosu zaten mevcut başka da bir sorun yok bu arada kargo ücretini hiç bilemicem canım :)

Akulu kumandalı audi diye googleden aratırsan bakabilirsin fotosuna bizimkisi siyah kumandasız tabiki de çalışıyor kumandasını herhalde ebeveny kontrolünde olsun diye yapmışlar ama biz kullanmadık bile :)geçen temmuz ayında oğluma sünnet hediyesi olarak geldi hiç sokak ta binilmedi sitede oturduğum için yasak dışarda koymaya yerim yok evimde de çok yer kaplıyor o yüzden elden çıkarmak istiyorum garantisi bizede gelmedi fatura gibi herhangi bir belge yok elimde şarj ediyorsunuz kablosu zaten mevcut başka da bir sorun yok bu arada kargo ücretini hiç bilemicem canım :)

resim eklermisiniz bende almayı düşünüyorum.

merhaba avcılarda oturuyorum bu urunu almak istiyorum fiyatı enson ne olur.ozelden mesaj yazamıyorum, gelip almak icin
nasıl irtibata gecebiliriz

Araba yı sattınızmı ben düşünüyorum almayı

merhaba avcılarda oturuyorum bu urunu almak istiyorum fiyatı enson ne olur.ozelden mesaj yazamıyorum, gelip almak icin
nasıl irtibata gecebiliriz

bende büyükçekmecede oturuyorum yakınız yani :)) fiyatı son fiyat çünki hiç dışarda binilmedi bi sorunu da yok bende özelden yazamıyorum yeni olduğum için sana mail adresimi versem nasıl olur deftug@gmail.com bu adresten irtibata geçelim ok?

Back