Bebek İkinci El Aktivite merkezleri

derya16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
364
7
116
arkadaşlar kızıma 1-2 ay sonra bu aktivite merkezlerinden almak istiyorum. faydalı olacağını düşünüyorum. şimdiden sormak istediğim bişey var sizlere. kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. fisher price ın Türkçe Konuşan Eğitici Aktivite Masası nı mı,
Mikady nin Aktiviteli Çılgın Oyun Havuzu Pembe yi mi önerirsiniz ?

Şimdiden araştırayım ki kızıma faydalı olabileyim :)
Teşekkürler....

bende fisherin var kızım 27 aylık hala arada kullanıyor ben bir yaş d.gününde almıştım bir sürü aktivetisi şarkısı falan var güzel ben memnunum bir ara buraya ilanını koydum satmak için fakat kızım hala oynuyor vazgeçtim .
mikady bilmiyorum onuda kullanan bir arkadaştan öğrenirsen kolay karar verirsin.benim çevremde hep fisheri almışlardı

bu arada oyuncak ilanını gördüm cevapladım sağol :)

rica ederim ne demek.. :)
bende cevabın için teşekkür ediyorum. o zaman fisher 1-0 önde bakalım..

Güncel.............

canm mikadynın kinde pek aktivite yok aktivite masanın yerini tutmuyor, fisher price nın özellikleri daha ii bence. bondigo nun egitici aktivite masasını da tercih edebilirsin onunda pek cok özellik bende ikisinden birini almayı düşünüyorum.

bizde fisher price var.kızım 18 aylık hala zevkle oynuyor.iyiki almışım dediğim oyuncaklardan biri.

merhaba yine ben :)
şimdi oyun havuzun gördüm bence efektif değil çocuklar ayaklandıktan sonra onda asla oturmaz yani çok kısa vadeli bence ama fisher pricenki bende de var ve kızım 27 aylık hala arada oynuyor satmayı düşünmüştüm dediğim gibi ama şimdilik duruyor iyice bıksın öyle.çoçuklar oturmazlar :)o yüzden öyle otursunda bu oyun havuzunda güzel güzel oynasın bence bir çocuk için geçerli değil :) birde ne alırsan al senle oynamak istiyorlar kendileri 5 dk sonra sıkılıyor kısacası fisher al ama temiz ikinci el al 150 lirada verme :)

fisher price canım incelediklerimden onu beğendim bir tek.

teşekkürler canım

tavsiyen için teşekkürler canım.. bende bi inceleyeyim bondigo nun egitici aktivite masasını.

bizde fisher price var.kızım 18 aylık hala zevkle oynuyor.iyiki almışım dediğim oyuncaklardan biri.

sizde fisher diyosunuz.. sanırım kararım benimde bu olacak...

merhaba :) 2.el al diyosun. aynı fikirdeyim. satarsan haberim olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…