• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aktivite masası kullanan varmı

herseyduzelirmi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
3.356
2.255
173
Ankara
kızlar 10 aylık kızım için aktivite masası almak istiyorum. kullanana varmı eğitici ve eğlenceli mi?. kızım daha ayağa kalkamıyor emeklemiyorda dönüyor ve biz ayağa dikersek koltuğun kenarıdan tutarak ayakta duruyor oynayabilir mi? :23:

ben kizim yurumuyordu ve kenarlarindan tutunup oymak hosuna gider diye almistim,gitti de! ama bir iki gun :) o kdr cabuk sikiliyorlar ki ve az para da degil o masalar.yani oyle gidip uzun uzun onunla oyalanir oynar diye hic dusunmeyin en fazla 5dk oynar gun icinde aklina gelirse bikac kere daha bi el atar gecerken :) en azindan benimki boyleydi etrafimda ki cocuklarda. ama suan 18 aylik olacak ve ilk aldigimdan biraz daha ilgili daha bilincli inceliyo muzik caliyo vs... ama suresi yine uzun olmuyor.karar sizin

Benim oğlum 8 aylık biz bondigo aldık henüz yeni puan için severek oynuyor. Sıkılırsa bir süre ortadan kaldırıp sonra tekrar çıkarmayı düşünüyorum. Fisher price aktite masası daha eğitici ama çok pahalılık. Ben bondigoyu buradan bir arkadaştan 2. El aldım. Çok da memnunum. Tüm görseller müzikli ve dikkat çekici önerim.

Aktivite masalarında ayakları çıkarırsanız bebeğinizin yerdede oynayabilir yani illaha ayağa durması gerekmiyor. Biz 2 şekilde de oynuyoruz

oğluma 2 hafta önce teyzesi hediye olarak kraft aktivite masasından almış müzikli faln bişey :)
üzerinde müzik aletlerinden birkaçının küçük şekilleri var onların sesini çıkartıyor falan :) eğlenceli birşey baya ilgisini çekti. 2 hafta oldu şu ana kadar sıkılmadı oynamaktan:)

Back