Günceeeelllllll güncelllÖzellikleri:
Fisher Price Müzik ve Sesli Aktivite Masası bebekler içineğlence ile dopdolu.
Bebekler büyük topu döndürdüğünde, ortaya çıkan neşeli melodileri ve ses efektlerine bayılacak.
Müzik çaldıkça rengarenk masanın üzeri ve bir ışık cümbüşüne dönüşür.
Ayrıca, sayfaları çevrildikçe eğlenceli sesler çıkaran bir de kitap mevcuttur.
Kadran ise, çevrildikçe tıkırdar!
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 12 Ay ve üzeri
Markanın Ait Olduğu Ülke:A.B.D.
Üretim Yeri:Uzakdoğu
Eki Görüntüle 805856 ebebekte 79.90 ben 40 tl ye veriyorum sıfırından hiçbir farkı yok
Hangi şehirdesiniz?
Madem siz de Kocaeli desiniz tamam o zaman 35 tl olsun kargo olunca zaten 2,5 tl yi PTT kargo alıyordu 0 532 685 80 85 benim tel numaram istediğiniz zaman gelip alabilirsinizbende izmit merkezdeyim 35 lira olursa almak isterim
tamam ben kocaeli merkez teyim ama gölcük uzak bize yine ptt ile göndersenin kapıda ödemeli ödemesini ben hallederim olurmu?
evet evet biliyorum bende gönderi yaptım o zaman gelen kargoya 37,5 öderim ben olurmu? siz öyle yazdırın:)
satildimi acaba
satildimi acaba
bana gulbebegim@windowslive.com dan ulaşabilir misin? ürünlerin resimlerini atabilirsen sevinirim.teşekkürlerAyni urunden bende de var... iaterseniz ayni fiyata size yollayabilirim. Snc de benim ablamdir. O yuzden rahatca daldim konusuna :))
bana gulbebegim@windowslive.com dan ulaşabilir misin? ürünlerin resimlerini atabilirsen sevinirim.teşekkürler
Mail attim resimleri size....
merhaba
ürün hala duruyorsa bana absydaisy@gmail.com dan ulaşır mısınız fotolarla :) teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?