Bebek İkinci El Aktivite masası fisher price

snc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
249
5
118
Kocaeli
Özellikleri:

Fisher Price Müzik ve Sesli Aktivite Masası bebekler içineğlence ile dopdolu.
Bebekler büyük topu döndürdüğünde, ortaya çıkan neşeli melodileri ve ses efektlerine bayılacak.
Müzik çaldıkça rengarenk masanın üzeri ve bir ışık cümbüşüne dönüşür.
Ayrıca, sayfaları çevrildikçe eğlenceli sesler çıkaran bir de kitap mevcuttur.
Kadran ise, çevrildikçe tıkırdar!

Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 12 Ay ve üzeri

Markanın Ait Olduğu Ülke:A.B.D.
Üretim Yeri:Uzakdoğu
ebebekte 79.90 ben 40 tl ye veriyorum sıfırından hiçbir farkı yok

Günceeeelllllll güncelll

bende izmit merkezdeyim 35 lira olursa almak isterim

bende izmit merkezdeyim 35 lira olursa almak isterim
Madem siz de Kocaeli desiniz tamam o zaman 35 tl olsun kargo olunca zaten 2,5 tl yi PTT kargo alıyordu 0 532 685 80 85 benim tel numaram istediğiniz zaman gelip alabilirsiniz

tamam ben kocaeli merkez teyim ama gölcük uzak bize yine ptt ile göndersenin kapıda ödemeli ödemesini ben hallederim olurmu?

tamam ben kocaeli merkez teyim ama gölcük uzak bize yine ptt ile göndersenin kapıda ödemeli ödemesini ben hallederim olurmu?

PTT hesabına para yatırdığı zaman hesap kullanım ücretini kendisi kesiyor bu sizinle ilgili bir durum değil

evet evet biliyorum bende gönderi yaptım o zaman gelen kargoya 37,5 öderim ben olurmu? siz öyle yazdırın:)

tamam biraz karışık oldu nasıl istersen en baştakş gibi olsun 40 diyelim o zaman 2,5 lira için kafamız karışmasın ok.

evet evet biliyorum bende gönderi yaptım o zaman gelen kargoya 37,5 öderim ben olurmu? siz öyle yazdırın:)

Tamam canım yarın sabah kargoya gidicem başka arkadaşlara da yollayacaklarım var özelden veya cepten iletişim bilgilerinizi yollarsanız kargoya veririm

ben aldım ürünü çok memnun kaldım sorunsuz ve tertemizdi:)) tekrar teşekkür ederim keyifle oynuyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…