sarının üstüne boyanmış kızıllar aktıkça güzel duruyor
yaa canim yaa benim saclarimda suan sari ve kizil boyamayi dusunuyorum ama karar veremiyorum acaba evdemi yapsam yoksa kuafordemi?? birde gercekten kizil sari sacta akinca guzel oluyomu, buda aklimi cok karistiriyooo
maalsef saçımın tabanı koyu kestane :)) Aslında sonbahar kızılını dşünüyorum beyaz tenliyim hafif çillerim var güneşte belli oluyorlar :) ama yinede kararsızım.
ben de sonbahar kızılı yapmıştım ancak çok koyu bir kızıl tutmuştu sucuk rengi gibiydi off
ben çok güzel buluyorum çünkü aktıkça açılıyor irlanda kızılına dönüyor:81: kestanelerde aktıkça mat bakır kahve gibi oluyor iyi görünmüyor. hem de sarı üstüne boyanan kızıl çok canlı duruyor:97: loreal açık kor kızılını öneririm:81:
yani evde kendimde boyasam rengi guzel cikarmi??
ya ben evde hic kizil tonlarini yapmadim, daha onceleri hep sari kahfe rengleri yaptim. ve kizildada biraz tecrubesizim, yani evde yapsam ve saclarim butunuyle sarida degil yani aralarinda sari var ama reng olarak acik reng sacim. ve evde yapsam kizil, bi tarafi acik kizil bi tarafi koyu olurmu acaba??? biraz karmasik yazdim ama umarim anladin
Benim saçlarım siyaha çok yakın koyu kahveydi.Hiç boyanmamıştı ve ilk defa kardeşimle palette radiance gizemli kızıl alıp evde boyadık.Sonuç saçlarım süperdi.Karanlıkta hafif kızıl gibi duruyordu,güneşte ise adeta parlıyordu.Saçlarım koyu olduğu için kutudaki gibi olmadı ama yinede herkes çok beğendi.Uzun süre kullandım,renk kademe kademe açıldı ve her açıldığında ayrı güzel bir renk ortaya çıktı.tavsiye ederim
maalsef saçımın tabanı koyu kestane :)) Aslında sonbahar kızılını dşünüyorum beyaz tenliyim hafif çillerim var güneşte belli oluyorlar :) ama yinede kararsızım.
saçlarımı ilk olarak lorealin açık kor kızılına boyamıştım.Aynen benimkide koyu kestaneydi aktıkça güzel oldu ama kızıl renkte olmadı yanı kızıl yansımaları oldu.Yanı yoğun kızıl istemıyorsan belli olsun ama cok değil diyorsan tavsiye ederim akıncada abest durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?