• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Aktıkça hoş görüntü sağlayan bir kızıl var mıdır ? Yardımm :/

heywol

Ne yapalım yani ? Hı??
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
212
0
46
Balıkesir
Konu başlığı biraz komik gelebilir ama kızılların akmama gibi bi durumu söz konusu değil ne yazık ki ve aktıkça diğerlerine göre kötü olmayan bi kızıl renk arıyorum :/ Palette sonbhar kızılının aktıkça daha hoş durduğunu söylüyorlar buna katılan var mı ? Sürekli saçımı boyamak istemiyorum :/ Yardımcı olur musun hangi marka daha dayanıklı yada akınca hoş görüntüsü olan hangisidir ?

Eki Görüntüle 256421
6.60 KOR KIZIL

Eki Görüntüle 256422
LOREAL BAKIR KOR KIZIL

$loreal recital 7.6 açık kor kızıl.jpg
LOREAL RECİTAL 7.6 AÇIK KOR KIZIL

Eki Görüntüle 256424
LOREAL YOĞUN KIZIL 6.6

$palette sonbahar kızılı.jpg
PALETTE SONBAHAR KIZILI

arkadaşım kolestonun aşk alevine boyamıştı. aktıkça güzel oluyordu, turuncumsu ya da soluk durmuyordu. canlı bir kızıl oluyor

sarının üstüne boyanmış kızıllar aktıkça güzel duruyor:61:

yaa canim yaa benim saclarimda suan sari ve kizil boyamayi dusunuyorum ama karar veremiyorum acaba evdemi yapsam yoksa kuafordemi?? birde gercekten kizil sari sacta akinca guzel oluyomu, buda aklimi cok karistiriyooo

maalsef saçımın tabanı koyu kestane :)) Aslında sonbahar kızılını dşünüyorum beyaz tenliyim hafif çillerim var güneşte belli oluyorlar :) ama yinede kararsızım.

yaa canim yaa benim saclarimda suan sari ve kizil boyamayi dusunuyorum ama karar veremiyorum acaba evdemi yapsam yoksa kuafordemi?? birde gercekten kizil sari sacta akinca guzel oluyomu, buda aklimi cok karistiriyooo

ben çok güzel buluyorum çünkü aktıkça açılıyor irlanda kızılına dönüyor:81: kestanelerde aktıkça mat bakır kahve gibi oluyor iyi görünmüyor. hem de sarı üstüne boyanan kızıl çok canlı duruyor:97: loreal açık kor kızılını öneririm:81:

maalsef saçımın tabanı koyu kestane :)) Aslında sonbahar kızılını dşünüyorum beyaz tenliyim hafif çillerim var güneşte belli oluyorlar :) ama yinede kararsızım.

ben de sonbahar kızılı yapmıştım ancak çok koyu bir kızıl tutmuştu sucuk rengi gibiydi off:31:

ben çok güzel buluyorum çünkü aktıkça açılıyor irlanda kızılına dönüyor:81: kestanelerde aktıkça mat bakır kahve gibi oluyor iyi görünmüyor. hem de sarı üstüne boyanan kızıl çok canlı duruyor:97: loreal açık kor kızılını öneririm:81:

yani evde kendimde boyasam rengi guzel cikarmi??
ya ben evde hic kizil tonlarini yapmadim, daha onceleri hep sari kahfe rengleri yaptim. ve kizildada biraz tecrubesizim, yani evde yapsam ve saclarim butunuyle sarida degil yani aralarinda sari var ama reng olarak acik reng sacim. ve evde yapsam kizil, bi tarafi acik kizil bi tarafi koyu olurmu acaba??? biraz karmasik yazdim ama umarim anladin:1:

yani evde kendimde boyasam rengi guzel cikarmi??
ya ben evde hic kizil tonlarini yapmadim, daha onceleri hep sari kahfe rengleri yaptim. ve kizildada biraz tecrubesizim, yani evde yapsam ve saclarim butunuyle sarida degil yani aralarinda sari var ama reng olarak acik reng sacim. ve evde yapsam kizil, bi tarafi acik kizil bi tarafi koyu olurmu acaba??? biraz karmasik yazdim ama umarim anladin:1:

o sarılar daha açık renk tutar ancak sırıtacağını sanmıyorum. yani açık kumral saçların ve aralarda sarılar varsa. ama her şekilde aralarda açık kızıllların olması güzel görünüyor.
evde boyamak zor bir şey değil kızılı da normal boyarsın. belki benim gibi bazı yerleri boyamayı unutursan iki kere boyaman gerekebilir:81:

Benim saçlarım siyaha çok yakın koyu kahveydi.Hiç boyanmamıştı ve ilk defa kardeşimle palette radiance gizemli kızıl alıp evde boyadık.Sonuç saçlarım süperdi.Karanlıkta hafif kızıl gibi duruyordu,güneşte ise adeta parlıyordu.Saçlarım koyu olduğu için kutudaki gibi olmadı ama yinede herkes çok beğendi.Uzun süre kullandım,renk kademe kademe açıldı ve her açıldığında ayrı güzel bir renk ortaya çıktı.tavsiye ederim:34:

Benim saçlarım siyaha çok yakın koyu kahveydi.Hiç boyanmamıştı ve ilk defa kardeşimle palette radiance gizemli kızıl alıp evde boyadık.Sonuç saçlarım süperdi.Karanlıkta hafif kızıl gibi duruyordu,güneşte ise adeta parlıyordu.Saçlarım koyu olduğu için kutudaki gibi olmadı ama yinede herkes çok beğendi.Uzun süre kullandım,renk kademe kademe açıldı ve her açıldığında ayrı güzel bir renk ortaya çıktı.tavsiye ederim:34:

Teşekkürler inşallah benimde öyle olur yaa ama ben loreal bakır kor kızıl denemek istiyorum tabi ilk yapışt istediğim renk olmayacaktır biliyorum :)))

saçlarımı ilk olarak lorealin açık kor kızılına boyamıştım.Aynen benimkide koyu kestaneydi aktıkça güzel oldu ama kızıl renkte olmadı yanı kızıl yansımaları oldu.Yanı yoğun kızıl istemıyorsan belli olsun ama cok değil diyorsan tavsiye ederim akıncada abest durmuyor.

saçlarımı ilk olarak lorealin açık kor kızılına boyamıştım.Aynen benimkide koyu kestaneydi aktıkça güzel oldu ama kızıl renkte olmadı yanı kızıl yansımaları oldu.Yanı yoğun kızıl istemıyorsan belli olsun ama cok değil diyorsan tavsiye ederim akıncada abest durmuyor.

Ben akınca hafif turumcusu gün batımı rengine dönük birşey istiyorum Ay çok şey istiyorum sanırsam açık kor kızılda bu daha çok mümkün sanırım :) zaten ilk boyamada çok büyük şeyler beklemiyorum saçımdan :) ÇOOk teşekkürler (:

Canım ben 3 yıldır ki kızıldım kızılın akmaması için epey bir boyaman lazım.Ben her ay boyadığımı hatırlıyorum :97: Zamanla renk oturduğu için akmama oranı düşüyor ama parlaklığını kaybediyor.Ben sana şu rengi tavsiye edebilirim ateş kızıl çok tatlı bir renkti severek kullanmıştım daha sonrada koyulaştırmak içinde koyu kızıl viyoleye boyamıştım bu renkte çok güzel bir renk : )

Back