- 13 Haziran 2016
- 50
- 21
- 8
Arkadaşlar benim kuzenim balık yağı iğnesi yapmış 1 ayda 45 den 70 kiloya ulaşmış çok kilo almak isteyenler eczaneden sorusturabilirler ama ilk önce doktorunuzdan kan değerlerimize baktirin yoksa tanıdık olmayan eczacılar herkese vermiyor bu iğneyi bende basladim ama çok zayıf oldum için alışman için iki ilaç verdi bu ilaçlarda ayda 6/7 kilo aldırıyor muş onları kullanıp memnun kalırsam onu kullanmaya devam edecem ama çok kilo almak isteyen iğne yapsın
kuzeniniz ayda kaç iğne oldu? acaba sağlıklı aldırır mı yoksa çirkin yağlı göbekler mi oluşur merak ettim
Arkadaşlar benim kuzenim balık yağı iğnesi yapmış 1 ayda 45 den 70 kiloya ulaşmış çok kilo almak isteyenler eczaneden sorusturabilirler ama ilk önce doktorunuzdan kan değerlerimize baktirin yoksa tanıdık olmayan eczacılar herkese vermiyor bu iğneyi bende basladim ama çok zayıf oldum için alışman için iki ilaç verdi bu ilaçlarda ayda 6/7 kilo aldırıyor muş onları kullanıp memnun kalırsam onu kullanmaya devam edecem ama çok kilo almak isteyen iğne yapsın
kan değerleri normal çıkanlarda ters etki yapabilir. sağlıktan olmayalım. sizin değerler normal mi çıktı yoksa omega3 takviyesi mi lazımdı size ?
benim kan değerlerim normal bana kilo lazım
Eczaneye git o sana yapar yada aile hekimi ne git yazdır onlar yaparlarbenim kan değerlerim normal bana kilo lazım
Aynısını bende yaşadım banada hiç fayda etmedi iki gündr kullanyrm inş alırım alamasam direk iğne yapcan onda %100 alirsinbenim de normal bu yüzden ne kadar balık yağı hapı ve b12 hapı içsem de kilo yapmıyor
bomba gerçekten kilo aldırıyor ben bi türlü düzenli kullanamamıştım ama bi arkadaşım düzenli kullanıyordu ayda 4-5 kilo almıştıaranızda a. yıldırımdan bomba kullanan varmı?
İğne ayda 15/20 kilo aldryr ama buna dikkat edin sonrada şişman olmayınbomba gerçekten kilo aldırıyor ben bi türlü düzenli kullanamamıştım ama bi arkadaşım düzenli kullanıyordu ayda 4-5 kilo almıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?