Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Aktar Amcaya sordumm!

_oremar_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
40
0
Kızlar aktar amcaya sordum. Az biraz zayıfım hormonlarım normal göğüslerim çok küçük bana ne önerebilirsiniz dedim. O da şerbetçi otu çayını iç dedi. Yalnız çayın demlenme şekli önemli imiş. Bir cezvede bir bardak suyu kaynatın. Kaynadıktan sonra öğütülmüş (bu çok önemli ) şerbetçi otuyla da bir taşım kaynatın. Demlemeye bırakın. Ve sabah akşam bir bardak için. Çeşitli yağlarla da masaj desteği verebilirmişiz. Sİz ne düşünüyorsunuz ben bugün başlicam...ohaoldumsmile

ben bir süre kullandım serbetçi otu bazı yan etkileri olan bi bitki demlenmesi kullanum sekli miktarı süresi çok önemli..dikkatli kullanmak lazım..nasıl bir kür önerdi sana..süresi ne kadar..

bu ottan dr. ömer coskun bahsediyordu sanırım, bir arastır istersen onun sitesinden, yoksa yan etkisi olabilir..

ben bir süre kullandım serbetçi otu bazı yan etkileri olan bi bitki demlenmesi kullanum sekli miktarı süresi çok önemli..dikkatli kullanmak lazım..nasıl bir kür önerdi sana..süresi ne kadar..

kullanım şekli anlattığım gibi suyu kaynatıyoruz otu attıktan sonrada bir taşım kaynatıyoruz ve 10 15 dk beklemeye alıyoruz süzüp içiyoruz bu şekilde anlattı açıkçası korkuyorum çünkü içerken midem çok bulanıo bide şunu farkettim direk kaynamış suya otu attıp demleyince rengini ve kokusunu pek fazla vermiyomuş bu şekilde daha acımsı bir tat ve daha sarı bir renk elde ediliyo ve tabi dahada mide bulandırıo

Göğüsler çok küçükse hormonlar nasıl normal oluyor ki!!!

Ahh bi bilsem doktora gittim hormonların normal dedi bi çözebilsem neden küçük olduğunu ama bilmiyorum belirsizlik çok kötü bir şey:1ninca: acaba başından savdımı diyede düşünmüyo değilim

Şerbetçi otunun içilmesi ne erkek için ne de kadın için faydalı değil. ıçeriğindeki humulon ve lupulon madde ile östrojen içerdiği doğru ama regl düzensizliğine neden olduğunu kimse inkar edemez.
Canım regl döneminde mi yaptırmıştın hormon testini? Endokrin uzmanı da ilgileniyor.

bende bi aktara gittimm bi karışım yapıcam 3 kür kullancaksın dedi ama fiyatı baya yüksekti 120 lira tek kür, şerbetçi otu da geçen sene burdan bi tarif alıp kremle karıştırp sürmüştüm ben ama geçici bi fayda sağladı bana , içmedimm ben ama içelmemesi gerekiyomuş die biliyorum

bende bi aktara gittimm bi karışım yapıcam 3 kür kullancaksın dedi ama fiyatı baya yüksekti 120 lira tek kür, şerbetçi otu da geçen sene burdan bi tarif alıp kremle karıştırp sürmüştüm ben ama geçici bi fayda sağladı bana , içmedimm ben ama içelmemesi gerekiyomuş die biliyorum

fayda sağladı demişsin canım gerçek bir büyüme oldu mu?

arkadaşlar göğüslerin küçük olmasıyla hormon bozukluğunun hiçbir alakası yok. doktorumun söylediğine göre, bu tamamen yapısal bir olay. vücudun bu saatten sonra istediği kadar östrojen salgılasın farketmez dedi.

bi yönden düşünüldüğü zaman doğru söylemiş doktorun ama umut fakirin ekmeği hesabı kaydirigubbakcemile3 deneyelim bakalım herşeyi belki bi mucize olur :Saruboceq:

X