hadi hayırlısı olsun cnm sonuçlarını bekliyoruz. bu macun tüm aktarlarda varmıdır acaba bi bilgin varmı
2 gündür feci halde iştahım açıldı. Hiç bu kadar yemek yediğimi hatırlamıyorum. Macun çok çabuk acıktırıyor yemeklere saldırıyorum
Acaba kilo alır mıyım diye merakla başlamıştım, şimdi de çok fazla kilo almaktan korkuyorum bu iştahla
Kavanozu yarıladım ama gözle görülür bir sonuç yok henüz... Sabırla bekliyorum bakalım[/QUOTE
merhaba ilaç bi işe yaradımı öğrenebilir miyim
daha önce açtığım konulardada söyledim arkadaşlar iştah açılır tabaktaki yemekler biter ama ekmek yenmediği sürede çok yavaş kilo alınır hemen sonuç istiyorsanız ekmek yenmesi gerekir açılan iştahınızı ekmek yiyerek değerlendirin sonucu hemen görürsünüz
merhaba ilaç bi işe yaradımı öğrenebilir miyim
Konuyu açtığım zaman da bahsetmiştim. 48den 52ye ulaşmıştım ama sonraki hafta aynı hızla geri verdim. Bu durum benim bünyemden kaynaklı tabi.
Size kullandığım ürünün ismini vereyim, belki sizde kilolar kalıcı olur.
Eczanelerde satılıyor "PediaSure" isimli gıda takviyesi. Ben çikolata aromalı olanı kullanmıştım. ve toz olanını kullandım. Bu ürünün bir de meyve suyu gibi olanı var o daha külfetli olduğu için ben tozunu almıştım. Ben tozu suya karıştırıp da içtim, süte de karıştırabilirsiniz belki o zaman daha faydalı olur. PediaSure nedir derseniz, yemek yemeyen çocuklar için kullanılıyor bu takviye. Tadı da aynı nesquik gibi.
Midem sürekli zil çalıyor ama direkt yemeğe saldırdığım için ekmek yemeye fırsat kalmadan doyuyorumHaklısın artık ekmeğe yüklenme zamanı
ücreti nasıl cnm uygunmu peki
17.50 olması lazım canım 400gr sanırım internetten bak PediaSure Toz diye
Konuyu açtığım zaman da bahsetmiştim. 48den 52ye ulaşmıştım ama sonraki hafta aynı hızla geri verdim. Bu durum benim bünyemden kaynaklı tabi.
Size kullandığım ürünün ismini vereyim, belki sizde kilolar kalıcı olur.
Eczanelerde satılıyor "PediaSure" isimli gıda takviyesi. Ben çikolata aromalı olanı kullanmıştım. ve toz olanını kullandım. Bu ürünün bir de meyve suyu gibi olanı var o daha külfetli olduğu için ben tozunu almıştım. Ben tozu suya karıştırıp da içtim, süte de karıştırabilirsiniz belki o zaman daha faydalı olur. PediaSure nedir derseniz, yemek yemeyen çocuklar için kullanılıyor bu takviye. Tadı da aynı nesquik gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?