• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AksuVital CAL Kreatinli Kilo Aldırıcı Macun

AdukeT

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
371
4
0
- Yurtdışı
Merhaba hanımlar :)

48 kilo 1.60 boyunda ince belli mankenimsi bi hatunum:) Benden başka herkes benim zayıflığımdan şikayetçi. Ben kendimi beğeniyorum ama, anladımki beğenilmiyorum :51:

Dün aktar arkadaşımın yanına uğramıştım, bana hemen bu macunu uzattı. 1 ay sonra düğünüm var da, gelinliğin içinde kaybolma dedi :52:

Kilo alamayan bi bünyem var, daha önce gıda takviyesi kullandım, 1 haftada 52 kiloya ulaştım. Ertesi hafta aynı hızla geri verdim aldıklarımı.

Aksu Vital güvendiğim bir marka. Bana hitap eden macun da yapmış, deneyeyim bari :)

Sabah akşam yemeklerden önce 1 kaşık yenmesi gerekiyormuş. Bu sabah başladım bakalım, sonuçları size de aktarırım.

Son düzenleme:
hadi hayırlısı olsun cnm sonuçlarını bekliyoruz. bu macun tüm aktarlarda varmıdır acaba bi bilgin varmı

hadi hayırlısı olsun cnm sonuçlarını bekliyoruz. bu macun tüm aktarlarda varmıdır acaba bi bilgin varmı

Sağol canım inşallah fayda eder. Kreatin'i araştırdm sporcular enerji için kullanıyolarmış ve normalde kaslardan kilo aldırıyomuş. Yağ değil kas yapıcı olması güzel bişey. Bütün aktarlarda olmayabilir, benim aktarada yeni geldi çünkü. Fiyatı 19TL. Benzeri ürünler varsa almayın. Bitkisel ürünlerde çok fazla hile var bizzat satıcılarından öğrendim. Yağlarına bile güvenmiyorum Aksu Vital'den başka markanın.

2 gündür feci halde iştahım açıldı. Hiç bu kadar yemek yediğimi hatırlamıyorum. Macun çok çabuk acıktırıyor yemeklere saldırıyorum :56:

Acaba kilo alır mıyım diye merakla başlamıştım, şimdi de çok fazla kilo almaktan korkuyorum bu iştahla :52:

2 gündür feci halde iştahım açıldı. Hiç bu kadar yemek yediğimi hatırlamıyorum. Macun çok çabuk acıktırıyor yemeklere saldırıyorum :56:

Acaba kilo alır mıyım diye merakla başlamıştım, şimdi de çok fazla kilo almaktan korkuyorum bu iştahla :52:

inşallah işe yarar sen yaz arada sonuçları ona göre deniyelim bizde benim 3_4 kilo almam yeter merakla bekliyoruz sonuçları arkadaşım

kılo nasıl fydasını goruomusn suan acaaba

sen işe yarayıp yaramadığını söyle ben bulurum yaa benim bi 7-8 kilo almam lazımm

daha önce açtığım konulardada söyledim arkadaşlar iştah açılır tabaktaki yemekler biter ama ekmek yenmediği sürede çok yavaş kilo alınır hemen sonuç istiyorsanız ekmek yenmesi gerekir açılan iştahınızı ekmek yiyerek değerlendirin sonucu hemen görürsünüz:9::46:

daha önce açtığım konulardada söyledim arkadaşlar iştah açılır tabaktaki yemekler biter ama ekmek yenmediği sürede çok yavaş kilo alınır hemen sonuç istiyorsanız ekmek yenmesi gerekir açılan iştahınızı ekmek yiyerek değerlendirin sonucu hemen görürsünüz:9::46:

Midem sürekli zil çalıyor ama direkt yemeğe saldırdığım için ekmek yemeye fırsat kalmadan doyuyorum :56: Haklısın artık ekmeğe yüklenme zamanı :52:

Konuyu açtığım zaman da bahsetmiştim. 48den 52ye ulaşmıştım ama sonraki hafta aynı hızla geri verdim. Bu durum benim bünyemden kaynaklı tabi.

Size kullandığım ürünün ismini vereyim, belki sizde kilolar kalıcı olur.

Eczanelerde satılıyor "PediaSure" isimli gıda takviyesi. Ben çikolata aromalı olanı kullanmıştım. ve toz olanını kullandım. Bu ürünün bir de meyve suyu gibi olanı var o daha külfetli olduğu için ben tozunu almıştım. Ben tozu suya karıştırıp da içtim, süte de karıştırabilirsiniz belki o zaman daha faydalı olur. PediaSure nedir derseniz, yemek yemeyen çocuklar için kullanılıyor bu takviye. Tadı da aynı nesquik gibi.

Konuyu açtığım zaman da bahsetmiştim. 48den 52ye ulaşmıştım ama sonraki hafta aynı hızla geri verdim. Bu durum benim bünyemden kaynaklı tabi.

Eczanelerde satılıyor "PediaSure" isimli gıda takviyesi. Ben çikolata aromalı olanı kullanmıştım. ve toz olanını kullandım. Bu ürünün bir de meyve suyu gibi olanı var o daha külfetli olduğu için ben tozunu almıştım. Ben tozu suya karıştırıp da içtim, süte de karıştırabilirsiniz belki o zaman daha faydalı olur. PediaSure nedir derseniz, yemek yemeyen çocuklar için kullanılıyor bu takviye. Tadı da aynı nesquik gibi.

ücreti nasıl cnm uygunmu peki

bi haftada mı aldn ek bşylr yedin mi cnm bide yaş kaç :) ben de deniyecem umarım ben de kilocukları alırım :) besin takviyesi dğl mi ?

Back