meme küçültme ameliyatı oldum onun ağrısı sızısı bitti derken bide bu çıktı.ameliyatta genel anestezimi yoksa lokal anestezimi kullanıldı dikişlerin falan kaç günde iyileşti çok iz oldumu fiyat olarak ne tuttu öğrenmek istediklerim bunlar şimdilik
meme küçültme ameliyatı oldum onun ağrısı sızısı bitti derken bide bu çıktı.ameliyatta genel anestezimi yoksa lokal anestezimi kullanıldı dikişlerin falan kaç günde iyileşti çok iz oldumu fiyat olarak ne tuttu öğrenmek istediklerim bunlar şimdilik
Hay Allah ya keşke meme küçültme ameliyatında çıksa ikisini birden olurdun. Benim hamilelikte ve sonra süt verirken şişti koltuk altlarım. Genel anestezi altında oldum çünkü benim sağ taraf özellikle aşırı büyümüş tüm koltuk altımı kaplamıştı, iğneye dayanamazdım valla. Kolay iyişeşiyor, 1 haftada iyileştim. Koltuk altındaki izden girildi. 2000 TL ödedim 5 ay önce. Geçmiş olsun canım.olumunekankayizsmile
ben oldum geçen hafta çarşamba günü ağrı oluyor ama çok olmuyor
bence biran önce ameliyat ol yoksa gün geçtikçe büyüyor büyüdükçe daha çok sıkıntı verir sana
ben oldum geçen hafta çarşamba günü ağrı oluyor ama çok olmuyor
bence biran önce ameliyat ol yoksa gün geçtikçe büyüyor büyüdükçe daha çok sıkıntı verir sana