• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aksesuar meme

zaman0686

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
82
23
288
Ankara
Merhaba kızlar aksesuar meme çıktı bende ne gibi adımlar atmalıyım aldırmalımıyım çok karasız kaldım yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar ne yaptınız aldırdınız mı bendede çıktı sağlık açısından bi zararı yok daha çok büyürse görsel olarak sizi rahatsız ederse aldırırsınız dedi doktor

Merhabalar ne yaptınız aldırdınız mı bendede çıktı sağlık açısından bi zararı yok daha çok büyürse görsel olarak sizi rahatsız ederse aldırırsınız dedi doktor
Merhaba yok aldırmadım rahatsız etmiyor benim çok büyük değil içten biraz evet doktor diğer memeler gibi düşün dedi döküntü olmaz yılda 1 kontrol işte sizin dışardan belli oluyormu

Merhaba yok aldırmadım rahatsız etmiyor benim çok büyük değil içten biraz evet doktor diğer memeler gibi düşün dedi döküntü olmaz yılda 1 kontrol işte sizin dışardan belli oluyormu
koltuk altımda yok büyüklüğü beni rahatsız etmiyor ama bana ergenlikte yada hamilelikte büyür demişti. normal meme gbi düşün o zamanlarda şişer regl zamanında şişer demişti. ve şuan hamileyim o beni tedirgin ediyor

koltuk altımda yok büyüklüğü beni rahatsız etmiyor ama bana ergenlikte yada hamilelikte büyür demişti. normal meme gbi düşün o zamanlarda şişer regl zamanında şişer demişti. ve şuan hamileyim o beni tedirgin ediyor
Benim de hamilelikte çıktı iki koltuk altımda şiş

Tedirgin etmesin sizi şişer evet regl hamilelik döneminde ben zaten emzirdiğini zaman oluştu aksesuar meme yapacak birşey yok ama tehlikesi yok diye biliyorum yine kontrol ihmal etme çocuğunuzu emzirdiğiniz zaman şişer o zaman daha çok fark edersiniz bence çok aşırı büyürse alıyorlar zaten

Back