Akşener’den hodri meydan: Yüzde 61,5 ‘Evet’ çıksın siyaseti bırakırım

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Anayasa değişikliği referandumu için ‘Hayır’ kampanyası sürdüren eski MHP’li Meral Akşener, yüzde 61,5 ‘Evet’ çıkması halinde siyaseti bırakacağını söyledi.

Fotoğraf: DHA (Arşiv)

Avrasya Kamuoyu Araştırma (AKAM) 16 Nisan’da oylanacak anayasa değişikliği referandum sonucunda ‘Evet’ çıkması halinde şirketi kapatacağını duyurmuştu.

Hürriyet’te yer alan habere göre Akşener, 1 Kasım seçimlerinde AKP ve MHP’nin toplam oy oranının yüzde 61,5’i bulduğunu hatırlatırken ‘partili cumhurbaşkanlığı’nı merkeze alan anayasa değişikliği referandumunda ‘Evet’ çıkması halinde siyaseti bırakacağını belirtti.

Akşener şöyle konuştu: “Yeni parti mevzusunda Devlet Bahçeli’nin artık MHP’nin başından gitmeyeceğine dair bir kanı oluşmaya başladı. Ama şöyle bir meydan okumayla bakıyorum ben duruma; yüzde 12.5 MHP’nin oyu, yüzde 49 AKP’nin oyu. Bu referandumdan yüzde 61.5 AKP ve MHP oyu var. Bu referandumdan ‘Evet’ çıkmazsa Bahçeli’nin ne yapacağını çok merak ediyorum. Bunu ilk defa burada söylüyorum; yüzde 61.5 çıkarsa ben gereğini yapacağım, siyaseti bırakacağım.”

http://www.diken.com.tr/aksenerden-hodri-meydan-yuzde-615-evet-ciksin-siyaseti-birakirim/

yani pek hodri meydanlık bi durum yok, çünkü 61 çıkması zor gibi, bence de evet çıkacak ama bu kadar yüksek oranla olacağını tahmin etmiyorum

Ayyy ben bunun garantisini vermezdim. Umarım kendine yazık etmez. Burası Türkiye, her şey mübah, hala öğrenememişse...

Adalet olsaydi %30 bile evet alamazdi ama bunlar surekli yalan dolanla is yaptigi icin evet cikacak fakat dunya kalsaydi saddama kalirdi buda kisa not olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…