Asla MHP ye oy vermem ama isterim bende merak bacınınMerak bacı geçsin başa, şimdiye dek hiç oy vermediğim mhp'ye oy vereceğim. Seph sözü....
Asla MHP ye oy vermem ama isterim bende merak bacınınbaşa geçmesini
Bu ülke kadın başbakan olarak Tansu Çilleri gördü.. Meral Akşener en azından Türkçe konuşabiliyor
Merak bacı bence daha tutarlı, gerçi koltuğa oturana kadar başka oluyorlar, oturduktan sonra ayarına güven olmuyor siyasetçilerin ama..
Sırf kadın olduğu için Mhp li erkek çoğunluk seçermi bilinmez, ama gönül ister ki o seçilsin.. İnanıyorum ki bu ülkede kadın başkanlar ve başbakanlar daha verimli ve tutarlı olur (bazı bakanlar ve Tansu Ç. hariç..)
Aslında başta Meral yazmıştım, ama alt bilincime nasıl soktuysan bu ismi, kadının adını Merak yazmışım 2. satırdaHiiii! Kadının adı merak kalcak benim yüzümdeeeen
Merak bacı geçsin başa, şimdiye dek hiç oy vermediğim mhp'ye oy vereceğim. Seph sözü....
Taze kan gerekiyor da Şu malum mahkeme konusu çözülmede gelmemeli. Zaten başa geçse bile ben oy vermem.taze kan gerekiyor mhp ye artik
senin meral aksener taraftari olmadigini biliyorum peki kim gelmeliTaze kan gerekiyor da Şu malum mahkeme konusu çözülmede gelmemeli. Zaten başa geçse bile ben oy vermem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?