Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
On bin çok değil mi kızlar ya nişan için???Üstelik orduevinde olmasına reğmen??bende bursada oturuyorum bursa orduevinde düşünüyorum nişanımı ama 10 bin çok geldi bana..
ben oraya gıden bırı olarak sunu soyleyebılırım canım: (dayım subay oldugu ıcın bazen yemege falan gıderız ben pek sevmem ama :)boylelıkle ozellıkle haftasonu gıttıgımızden pek cok dugune de sahıt oldum orada ayrıca bı yakın ımızın sunnetı orda oldu ) bence dugun mekanı olarak eh ıste bır mekan dugun salonunun yemeklı versıyonu desek tam yerıdır ben sahsen kendı dugunumu orda yapmaktansa dugun salonunda yapmayı tercıh ederdım en azından cok daha eglencelı oluyor salon dugunlerı ... bide soyle bır sorunsalı var dıyelım kı bır erkek mısafırınız sakallı vazıyette davete geldı yahut kecı sakal falan bırakmıstı, hemmmeenn kapıdan cevrılıyor ve tras edılıyor yoksa salona alınmıyor tum bu tantanaya degecek bır yer degıl![]()