• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aksaray Orduevinde düğün

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
45
0
46
İstanbul
Kızlar eyülülde düğünüm var kısmetse.Aksaray ordu evinde yapmayı düşünüyoruz, daha önce orda düğünü olan ya da düğüne giden var mı? Olumlu olumsuz herkesin düşüncesini almak istiyorumm lütfeeen yazın...:3:

cnm aksaray ordu evi müthiş zaten. eminim düğününde super olur.:21: bir çok ordu evinde nişan ve düğüne gittim. subay kızım çünkü :) hatta kuzenimde nişanı sarıyerdeki ordu evinde oldu. tek kelimeyle harikaydı.

kafana hiç takma ordu evlerinde super oluyor. hem kaliteli hemde şık . hatta bende nişanımı ordu evinde düşünüyorum. mutluluklar cnm :21::21:

bide yer bulmak kolay değil hiç. 7-8 ay önceden ayırtman gerek . elini çabuk tut cnm

Son düzenleme:
tuttun mu canım? Ordu evinde ne kadar oluyo fiyatlar bilgi verebilir misin?

eveet tuttum şükür bu işte bitti :) aksaray orduevi .eylül için. Çok acyip dolu heryer şimdiden kızlar. fiyatlar seçtiğin menüye ve süslemede seçtiklerine göre değişiyor.. tam belli değil sadece kapora veriliyor İlk aşamsında ama 250 kişi için aşşa yukarı 10 bin gibi:21:

On bin çok değil mi kızlar ya nişan için???Üstelik orduevinde olmasına reğmen??bende bursada oturuyorum bursa orduevinde düşünüyorum nişanımı ama 10 bin çok geldi bana..

On bin çok değil mi kızlar ya nişan için???Üstelik orduevinde olmasına reğmen??bende bursada oturuyorum bursa orduevinde düşünüyorum nişanımı ama 10 bin çok geldi bana..

cnm en düşüğü 6 binden başlıyor. eğer 4 4lük istiyorsan 10 bini buluyor tabi. benim kuzenim oldu orduevinde havayi fişek bile vardı 8 bin tuttu. ayrıca orduevleri çok kaliteli yerlerdir. eğer imkanın varsa yap bence. bende nişanımı orduevinde düşünüyorum. subay çocuğu olduğum için orduevlerinde büyüdüm :)

bende düğünde herşeyi istediğim gibi en fazlasıyla yaparsam 10 bin tutuyor ama daha azıda tercih edebiliyorsun daha az süsleme yapabilirsin mesela

bende arkadaşımın düğününe gitmiştim Aksaray'daki yere, hoş güzel bir yer. en çok maslak ordu evini beğenmiştim gerçi :) hayırlı olsun inşallah

mart ayında ablamın düğnü burda oldu biz çok memnun kaldık:34: özellikle müziği süperdi çıkan sanatçıların sahneeleri çok güzeldi, onun dışında pastası servisi ve fotoğrafından herkes çok memnundu:nazar: ordakiler zaten çok yardımcı oluyor düğün sırasında benim özelllikle tavsiye edebileceğim bişey yok canım ama senin sormak istediğin bişeyler varsa cevaplarım sanada şimdiden mutluluklar

Son düzenleme:
ben oraya gıden bırı olarak sunu soyleyebılırım canım: (dayım subay oldugu ıcın bazen yemege falan gıderız ben pek sevmem ama :)boylelıkle ozellıkle haftasonu gıttıgımızden pek cok dugune de sahıt oldum orada ayrıca bı yakın ımızın sunnetı orda oldu ) bence dugun mekanı olarak eh ıste bır mekan dugun salonunun yemeklı versıyonu desek tam yerıdır ben sahsen kendı dugunumu orda yapmaktansa dugun salonunda yapmayı tercıh ederdım en azından cok daha eglencelı oluyor salon dugunlerı ... bide soyle bır sorunsalı var dıyelım kı bır erkek mısafırınız sakallı vazıyette davete geldı yahut kecı sakal falan bırakmıstı, hemmmeenn kapıdan cevrılıyor ve tras edılıyor yoksa salona alınmıyor tum bu tantanaya degecek bır yer degıl :71:

Son düzenleme:
ben oraya gıden bırı olarak sunu soyleyebılırım canım: (dayım subay oldugu ıcın bazen yemege falan gıderız ben pek sevmem ama :)boylelıkle ozellıkle haftasonu gıttıgımızden pek cok dugune de sahıt oldum orada ayrıca bı yakın ımızın sunnetı orda oldu ) bence dugun mekanı olarak eh ıste bır mekan dugun salonunun yemeklı versıyonu desek tam yerıdır ben sahsen kendı dugunumu orda yapmaktansa dugun salonunda yapmayı tercıh ederdım en azından cok daha eglencelı oluyor salon dugunlerı ... bide soyle bır sorunsalı var dıyelım kı bır erkek mısafırınız sakallı vazıyette davete geldı yahut kecı sakal falan bırakmıstı, hemmmeenn kapıdan cevrılıyor ve tras edılıyor yoksa salona alınmıyor tum bu tantanaya degecek bır yer degıl :71:

bu arkadasa bakma cnm sen masallahı var butun polısevlerını ve ordu evlerını gezmış ne demek ıstedıgımı anlamak ıcın msjlarına bakabılırsın heryerı kötuluyor begenmıyor............

bende daha önce ordu evlerine gittim evet sakal türban olayları malum ama onun dışında güzeldi aksaray orduevine ilk defa gidicem o da kendi düğünüm olucak :) inşallah eğlenceli bi düğün olur.. çok tşkler kızlarr

bence orduevinin tek sıkıntısı uzun saçlı ve jilet kaydı tıraşsızların girememesi.Bizim arkadaşın düğününde sadıç uzun saçlıydı ve düğüne katılamadı, bilgilerinize...

saç,sakal,türbana ek olarak kot pantalonla girenler de alınmıyor
nikah masasındaki dandik çiçeğe 90 tl isteniyor vs vs

Back