- 16 Şubat 2012
- 6.363
- 10.466
Derecesi yüksek 200 e düşürmelisinKizlar bugun izmir kofte yaptim firinda. Ben firinda kofte yaptigimda kuruyor ne yapabilirim bunun icin tepsi en ustte ve 280 derece
nefis olurBugün canım sucuklu kaşarlı tost ve çay istiyor
fansızda altta ve üstte çizgi oluyor fırın yemekleri için onu kullanabilirsin 200 dereceye ayarlayıp sadece süreye dikkat edeceksin kimisi 20-30 dakikada oluyor kimisi bir saatteFanli dedigimuzde donen yaprak gibi isaret var fsnsizda altta ustte cizgi var sadece oyle degil mi
ayy hamileliğimin ilk aylarında semizotu çok yiyordum o geldi aklımaFırında makarna
Yoğurtlu semizotu salatası
Tam o noktadayım şu anayy hamileliğimin ilk aylarında semizotu çok yiyordum o geldi aklıma
afiyet şifa olsun bebişe ve sanaTam o noktadayım şu an
Fırınlarda bazen şey ayarı oluyor ya, sadece üst kızarsın acaba sizde o mu açık kaldı alt üst pişirme yerine?Selamlar bir sorum var ben ne zaman börek yapsam üstü mis gibi kızarsa da altı sanki ıslak gibi kalıyor fırınımdan kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım çünkü altı pişsin diye beklettiğimde üstü yanıyor ama altı hala yumoş yumoşAsla çıtır börek yapamıyorum. Bilgisi olan var mı benden mi kaynaklı fırınla mı uğraşmam lazım ?
Fırının hangi gözüne koyuyorsunuz birde kaç derece yapıyorsunuz citirlik için de sosu nasıl yapıyorsunuz belki sostan kaynaklıdır.Selamlar bir sorum var ben ne zaman börek yapsam üstü mis gibi kızarsa da altı sanki ıslak gibi kalıyor fırınımdan kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım çünkü altı pişsin diye beklettiğimde üstü yanıyor ama altı hala yumoş yumoşAsla çıtır börek yapamıyorum. Bilgisi olan var mı benden mi kaynaklı fırınla mı uğraşmam lazım ?
Genelde benim baktığım tariflerde yoğurtlu bir sos oluyor onu kullanıyorum, fırının ikinci gözüne koyuyorum daha ortalı olsun diye ve 180 ile 200 derece arasında seçim yapıyorum tarife göreFırının hangi gözüne koyuyorsunuz birde kaç derece yapıyorsunuz citirlik için de sosu nasıl yapıyorsunuz belki sostan kaynaklıdır.