Akşama Ne Yemek Var ?

Selamlar bir sorum var ben ne zaman börek yapsam üstü mis gibi kızarsa da altı sanki ıslak gibi kalıyor fırınımdan kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım çünkü altı pişsin diye beklettiğimde üstü yanıyor ama altı hala yumoş yumoş Asla çıtır börek yapamıyorum. Bilgisi olan var mı benden mi kaynaklı fırınla mı uğraşmam lazım ?

Fırınlarda bazen şey ayarı oluyor ya, sadece üst kızarsın acaba sizde o mu açık kaldı alt üst pişirme yerine?

Fırının hangi gözüne koyuyorsunuz birde kaç derece yapıyorsunuz citirlik için de sosu nasıl yapıyorsunuz belki sostan kaynaklıdır.

Fırının hangi gözüne koyuyorsunuz birde kaç derece yapıyorsunuz citirlik için de sosu nasıl yapıyorsunuz belki sostan kaynaklıdır.
Genelde benim baktığım tariflerde yoğurtlu bir sos oluyor onu kullanıyorum, fırının ikinci gözüne koyuyorum daha ortalı olsun diye ve 180 ile 200 derece arasında seçim yapıyorum tarife göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…