Akşama Ne Yemek Var ?

karpuz çıktımı ya tatdı nasıl yerine gelmiş mi bizim burada daha çıkmadı.:gitme::gitme:

valla bir iki hafta oldu burada çıkalı..
yaz aylarındaki gibi tatlı değil tadı ama idare eder.
can çekiyor işte tam tadı oturmasada yiyoruz...
:kedi:

yoğurtlu hamur nasıl oluyor ?? -tatlicadiarzu-

şöyle anlatayım, hani erişte,kesme,makarna yapılıyor ya yaz aylarında kışın yenmmek üzere...
bu yoğurtlu hamurda üçgen üçgen kesiliyor..
makarna gibi haşlayıp,yoğurtla karıştırıp yiyoruz...
Bizim buralarda yoğurtlu hamur deniyor...
(Trakya taraflarında yapılıyor ekseri,başka yörelerde yapılıyor mu bilmiyorum)

mercimek çorbası fırında erişte dünden kalan taze fasulye baharatlı tavuk yoğurt

kızlar hafif ve kolay bişiler isterseniz kolay kumpir yapabilirsiniz... patatesleri küp küp doğrayıp haşlayın, sonra ezin, kaşar ve tereyağıyla karıştırın.. tuzu unutmayın.. üstüne de garnitur, sosis, ketçap, mayonez vs ne istiyosanız koyun... afiyet olsun.. ben yanında ayranla seviyorum

hiçbirşey..akşama yemek neyim yok ne yerse yasin kocam.bn direk temizliğe girişem dipbucak heryanı.çok kızgınımm çookk

hiçbirşey..akşama yemek neyim yok ne yerse yasin kocam.bn direk temizliğe girişem dipbucak heryanı.çok kızgınımm çookk

hayırdır canım kime kızgınsın böyle :)
bende dünden yeşil mercimek vardı.bugünde karışık kızartma,cacık.birde yufka böreği yaptım

hayırdır canım kime kızgınsın böyle :)
bende dünden yeşil mercimek vardı.bugünde karışık kızartma,cacık.birde yufka böreği yaptım

kocama kime olcak.onu aç bıraktığma göre.zıkkımın pekini yesin.yok yemek filan.zaten hemen fırsattan istifade gider ton balıklı sandviç yer o.gıcık şey.boğuvercem herifi yaaklava:Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…