Etin yanında meze ile Susluyorlar bir sürü ama etten daha lezzetli oluyor gerçekten.Tabii ki o başlangıç menüsüydü. Ben bi marula sığan kabakla doyar mıyım
Ama içinde et olan menüler olunca da ben aç kalkıyorum oradan.
Fakat şunu çözdüm.
Eşim et sipariş edince yanında öyle güzel mezeler veriyorlar ki ben onlarla doyuyorum
Marmeladova bi sorun yok değil mi, yemekleri de eşim yapıyor demiştin merak ettimYemek yapamıyorum. Kayınvalidem biber dolması yapmış, onu gönderecek. Yanına da yoğurt.
Çok incesin canım, teşekkür ederimMarmeladova bi sorun yok değil mi, yemekleri de eşim yapıyor demiştin merak ettim
Aaa ben hiç bilmiyordum ya, hayırlı olsun çok mutlu oldum niyeyseÇok incesin canım, teşekkür ederimİyiyim çok şükür, gebelik ilk haftalardayım aşırı halsiz, yorgun, bitik, tükenik haldeyim 5 dk ayakta kalsam tansiyonum düşüyor. Kanama falan da olunca istirahat verdi doktor eşim de sağ olsun beni koltuğa mıhladı, yat babam yat.
YaaAaa ben hiç bilmiyordum ya, hayırlı olsun çok mutlu oldum niyeyseEşine de helal olsun, bol bol dinlen
Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla kucağınıza alın. Hayırlı olsunÇok incesin canım, teşekkür ederimİyiyim çok şükür, gebelik ilk haftalardayım aşırı halsiz, yorgun, bitik, tükenik haldeyim 5 dk ayakta kalsam tansiyonum düşüyor. Kanama falan da olunca istirahat verdi doktor eşim de sağ olsun beni koltuğa mıhladı, yat babam yat.
Âmin, inşallahAllah tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla kucağınıza alın. Hayırlı olsun
Bu arada benim eşim hiçbir şey yapamıyor aileler de uzakta yandım valla sizin gibi bir gebelik yaşarsam
Amin, inşallahÂmin, inşallahÇok teşekkür ederim Benim eşim normalde komutla çalışıyor Aklına bir şey gelip yapmaz ancak ben dersem cam silinecek, ev supurulecek, banyo temizlenecek diye o zaman komuta uyuyor Ama şimdi her şeyi ben demeden yapıyor güncelleme geldi Bence sizin eşiniz de elinden geleni yapacaktır Allah isteyen herkese hayırlısıyla, sağlıkla nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsinÂmin, inşallahÇok teşekkür ederim Benim eşim normalde komutla çalışıyor Aklına bir şey gelip yapmaz ancak ben dersem cam silinecek, ev supurulecek, banyo temizlenecek diye o zaman komuta uyuyor Ama şimdi her şeyi ben demeden yapıyor güncelleme geldi Bence sizin eşiniz de elinden geleni yapacaktır Allah isteyen herkese hayırlısıyla, sağlıkla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?