- 5 Ocak 2022
- 21
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi Monaroosaa
-
Bir arkadaşa bakıp çıkacaktım gibi olmuşArkadaşlar 9 gün önce prezervatifle ilişkiye girdim ama prezervatifi çıkarırken arkadaşımın eline bulaşmış gibi bi his geldi klitorisime dokundu o eliyle parmak falan sokmadı bugün yani 9 gün sonra test yaptım negatif çıktı 2 gündür yemekten sonra üşüyorum ve aşırı uykum geliyor pat diye uyuyorum karnıma belime ağrılar giriyor bazen onun dışında arada beyaz akıntı oluyor korkuyorum yardım edin
Korkuyorum cesaret edemiyorumBir arkadaşa bakıp çıkacaktım gibi olmuşemin olmak istiyorsanız kan testi yaptırın
En azından hamileyseniz yasal süre geçmeden öğrenir ona göre hareket edersinizKorkuyorum cesaret edemiyorum
Demeyin öyleAllah anali babali büyütsün.
Kizim ne hamileligi kendine gel allah askina. Yemekten sonra uykunun gelmesi diye bir gebelik belirtisi mi olur?Demeyin öyle
Ben hiç boşta gezmiyom o zaman hep hamileyimKizim ne hamileligi kendine gel allah askina. Yemekten sonra uykunun gelmesi diye bir gebelik belirtisi mi olur?
Çocugun spermleri artistik cimnastik atlama yapabiliyor mu?
kocam da ayni sekilde. Yemekten sonra uyudu. Yarin uyandirinca diyeyim de ilk idrarla bi test yapsin.Ben hiç boşta gezmiyom o zaman hep hamileyim
Testle felan ugrasma direk kan versin hamile o cok bellikocam da ayni sekilde. Yemekten sonra uyudu. Yarin uyandirinca diyeyim de ilk idrarla bi test yapsin.
Terleme, sicak basmasi falan da var. Vücut ısısı da arttı dogru diyorsun kan verelim biz.Testle felan ugrasma direk kan versin hamile o cok belli
Ohh baya cok belirti var aceba test icin gecmi kaldiniz 4 aylik oldumu acebaTerleme, sicak basmasi falan da var. Vücut ısısı da arttı dogru diyorsun kan verelim biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?