Lise Yorum ve Soruları akşam pratik okuyan var mı aramızda

minikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
1.088
16
158
Bursa
bu dönem başında kız meslek lisesi akşam pratikte giyim bölümü okumak istiyorum.aramızda bu okulu bitiren var mı?

bu dönem başında kız meslek lisesi akşam pratikte giyim bölümü okumak istiyorum.aramızda bu okulu bitiren var mı?

minikiz ben pratik sanat okulunda okuyorum 2. sınfa geçtim çocuk gelişimi okuyorum.benim gittiğim okulda pratikte giyim bölümü yok.dilerim isteğin gerçek olur...a.s.

çok teşekkürler arkadaşım.geçen yıl sormuştum ama kayıt sırasında 500 tl istenince denkleştiremedim.inş bu yıl olur.bu arada ben necatibey kml sormuştum bugünlerde giderim yine belki kayıtlar başlamıştır

zübeyde hanım kml ye de git belki orasıda açar hem fiyat daha uygun olur necatibey şubat ayında 800 istemişti zübeyde 700...çok fazla demi canım ama ne yapalım zar zor gidiyoruz işte...

evet biraz yüksek fiatlar.ama ben kendime hedef koydum gitmek istiyorum.inşallah bu yıl aksilik çıkmaz

istenen parayı ayarlayamadığım için okula gidememiştim.ama bu yıl kısmetse şansımı mesleki açık öğretim lisesinde deniyorum.kayıt için 45 tl isteniyor.perşembe günü kontenjanlar belli oluyormuş.inşallah bu defa olur.ben aslında lise mezunuyum ama yeniden okuyup alan değiştirmek için uğraşıyorum.ilgilenen arkadaşlar halk eğitim merkezlerinden bilgi alabilirler.kayıtlar 23-24 eylülde yapılıyor

bugünden itibaren artık öğrenciyim kaydirigubbakcemile3 haftaiçi iki akşam meslek dersim var.diğer dersleri açık öğretim olarak okuyacağım.kayıt için yüzyüze okuyacağım okula 100 tl verdim haftaya dersler başlıyor.şimdilik bu kadar

dersler başladı.haftada iki akşam meslek bilgisi dersleri,cumartesi de uygulama dersleri olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…