• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam oldumu diyet bozuluyor vallahii , ne yapsaaak ??

seren1077

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
215
15
318
merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir aydır uğraşıyorum kilo vermeye. her gün düzene koyamadım ama günlük 1 saat koşu bandında yürümeye çalışıyorum , birazda rejim işte.. 4 kilo verebildim ancak oda kilom çok fazla o yüzdeen .)) benim derdim , gündüz rejim modunda çok iyiyimde akşam oldumu , midem zil çalınca bütün günün o sabrını birşeyler atıştırarak noktalamam.ne yapsamda şu akşam kaçamaklarına bir son verebilsem , bir akıl verin ne oluur opuyorumnanaktan

kızlar o dertten bende muzdaribim,dün gece haşlanmış yumurta yedim 12de :D
acayip tok tuttu, sustu midem.
eğer kilo vermeye devam edersem yazayım da sizde deneyin :D

Ben salatalık yiyorum çok acıkırsam. Tabii tam kesmiyo o ayrı:)
Bir de Knorr'un bardak çorbaları var, çoğunun kalorisi oldukça düşük, sıcak bi bardak çorba içince baya kesiyo insanı. Brokolilisi 56 kalori mesela, bi meyve kadar ancak kalorisi çok da lezzetli. Gerçi artık bulamıyorum brokolili olanından ben:( Meyve de yiyebilirsin abartmamak koşuluyla.

günde 6 öğün 3 ana 3 ara öğün yaparsan ve ana öğünlerde normal yediğin neyse yarısını yersen hem açlık krizlerin olmaz hemde zorlanmadan kilo verebilirsin..
özellikle ara öğünlerde ayran içersen ve her ana öğünde mutlaka süt yahut yoğurt yersen çok fayda görürsün..

aynı dert bende de olduğu için ben akşam 1 orta boy ayva yiyip üstüne su içiyorum.baya tıkıyor ha uykuya yakın acıkıyorum tekrar buzdolabı ile yatak arasında gidip geliyorum ama tamam şunu şunu yiyeceğim ama sabah diye kendimi motive edip gurul gurul karnımla uyumaya gidiyorum:((

Evet özellikle gece geç yatanlar için gece acıkmaları büyük sorun. İşte meyveyle, salatayla geçiştirmek lazım bi şekilde.

canım bende aynıyım malesef.sabah bir güzel kepekli ekmekli kahvaltımı yaparım arada meyvem oylen hafıf gecıstırırım ama aksam oldumu annemın yemeklerındenmı nedir yiyorumda yiyorum.gec bazen yatarken acıkıyorum hemen yarım lt su ıcıyorum zaten uyuya kalıyorum bı sure sonra.

yalnız degılsın yanı canım

Teşekkürler canlarım verdiğiniz cevaplar için ve beni yanlız bırakmadığınız için :)) bende ilk defa dün akşam bir kaçamak yapmadım çok mutlu oldum . belki sebebi içtiğim şekersiz türk kahvesiydi. gerçektende canım öyle bir şeyde istemedi , elimi ağzıma kapatıp oturdum televizyon karşısında :)) saat 23 gibide midem guruldayınca koşturdum yatağa.. bu gece eşim gecede, çok geç saatlere kadar bilgisayar başındayım bakalım ne yapacağım ? öpüyorum hepinizi şekerler , mutlu ve kaçamaksız günler geçirin umarıım :))))

Erken yatınca akşamları acıkmıyorum ben mesela, geç yatınca midem kazınıyor. Akşam bir meyve yiyorum saat 10 gibi, o oldukça bastırıyor açlığımı. Zaten en erken 12'de yatıyorum. Başarılar diliyorum hanımlar. :)

Son düzenleme:
benimde maalesef akşam yemeğinden sonra tatlı krizim tutuyor genelde küçük bi parça çikolata atıyorum:kedi:

günde 6 tane keçiboynuzu tüketmek tatlı isteğine engel oluyor kan şekekerini dengeliyor çünki tavsiye ederim ben denedim :)tavsiye ederim :)

merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir aydır uğraşıyorum kilo vermeye. her gün düzene koyamadım ama günlük 1 saat koşu bandında yürümeye çalışıyorum , birazda rejim işte.. 4 kilo verebildim ancak oda kilom çok fazla o yüzdeen .)) benim derdim , gündüz rejim modunda çok iyiyimde akşam oldumu , midem zil çalınca bütün günün o sabrını birşeyler atıştırarak noktalamam.ne yapsamda şu akşam kaçamaklarına bir son verebilsem , bir akıl verin ne oluur opuyorumnanaktan

valla canım genel sıkıntı bu bunun ıcın baslık bıle actık eheheh beklerız ama yemeden once http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-33.html

günde 6 tane keçiboynuzu tüketmek tatlı isteğine engel oluyor kan şekekerini dengeliyor çünki tavsiye ederim ben denedim :)tavsiye ederim :)

tarcında engellıyo

Son düzenleme:
bende de maalesef bu sorun var :( bi de aksamları bi bozunda ertesi gunun kahvaltısında da pogaca, kurabiye tarzı hamur isi seyler istiyor canım :( yani aksamı kurtardık mı butun gunu kurtarıyorum. Ben de aksam 7-9 arasini atlatırsam, yani aksam yemegini hafif yiyip baska seyler de yememeyi basarırsam, 9 gibi de yesil cay icersem ne aclık kalıor ne bi sey.
Bi haftadır filan yesil cayı bıraktım, aksam kacamakları basladı. Haa bi de kızlar recelden uzak durun, bir sarınca hem de kendine hem de baska seylere sardırıyor.

Bi de 8 gibi filan gun icinde yediklerimizi bi deftere yazalım. Hani beyne midenin kapıları kapandı, ziyaret yok diye mesaj gonderelim ;) Hem midelerimiz rahat olursa, daha guzel bi uyku cekeriz, sabaha da hafif ve mutlu kalkarız. Ee daha ne isteyelim ;)

kızlar size tavsiyem yeşil çay olacak-şekersiz günde 2 kupa içmeniz yeterli olacak dikkat edilmesi gereken sadece 4 dakika kaynatılacak yoksa tadı çok acı oluyor 2 hafta sonra zaten iştah kalmıyor deneyin göreceksiniz!çok iyi bir antioksidan olduğu için başladım baktım bende iştahta kalmadı zaten beni görenler zayıflamışsın diyorlar

Yaaa benım aksam yemegınden sonra tv veya pc basında atıstırma sorunum yok.İşten eve gec gıttıgım ıcın aksam yemegını kacırıyorum butun gunun ac kalma ezıyetıde yalan oluyo tabi asıl buna care bulmak gerek.Aksam 6 dan sonra bısey yememek benım ıcın zor cunku o saatte daha ıste oluyorum ve ortalama eve gelmem 9 u buluyo cogu zaman.Bu durumda olup cozum bulan varsa ve paylasırsa cok mutlu olucam :)))

Back
X