Akşam için yardım istiyorum kızlar :)))

blueangel1771

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
883
1
96
37
İzmir
Meraba arkdaşlar.Akşama eşimn dayısı eşi ve 2 çocuğu yemeğe gelickler.çocukları küçük.onları saymazsak 4 kişiyiz.Sizden istedğim menüme bir göz atmanız ve de yeterli olup olmadğını sölemeniz.Fikirlerinize açığım.

ilk olarak mercimek çorbası,
barbunya yemeği
patates ve köfte ( fırınlanmış)
pirinç pilavı
brokoli salatası
ve bol yeşillikli salata
tatlı olarakta ağlayan pasta düşünüyorum
sizce yeterlimi yoksa ilave yapmalımıyım yaparsamda ne yapabilirim.şimdiden teşekkürler..:1hug:a.s.

Bencede uygundur. Yoğurtlu havuçta yapabilirsin. Havuçları rendeleyip az yağda pişiriyorsun. Diğer tarafta sarmısaklı yoğurdu hazırlıyorsun. Yoğurdu pişen havuçların üstüne bir güzel bocalıyorsun. üstünüde naneyle süsledinmi tamamdır.

:1hug:
Bencede uygundur. Yoğurtlu havuçta yapabilirsin. Havuçları rendeleyip az yağda pişiriyorsun. Diğer tarafta sarmısaklı yoğurdu hazırlıyorsun. Yoğurdu pişen havuçların üstüne bir güzel bocalıyorsun. üstünüde naneyle süsledinmi tamamdır.

teşekkür ederim canım.denicem mutlaka çok sağol:1hug:

kuzum bende eskiden ayni senin yazdigin gibi yapiyodum
eger seviyosan nacizhane sarimsagi yogurda diilde incecik incecik dograyip havuclarla birlikte kavur harika oluyo
bide ben bazen kuru yada taze dereotuda koyuyorum cok yakisiyo tavsiye ederim:kedi:opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım çok sasğol.yalnız az önce bir telefonla tamamen değişti davetli listem.eşim mesai kalblrmş bu akşam bnde bana yakın oturan annem babam ve kardeşimi davet ettim.şimdide extra bişi gereklimi die düşünüyorum

ay çok sinrm bozuldu ya bi yemek tarfi konum nerelere gidicek.:gitme: eşim dio nie bnm anne babamı çağırmadın onlar tanıolar ya dayımları sizinkiler tanımıolar dio.kafayı yicem ya off:1no2:

Nasıl yani, eşinin dayısıgil gelecek ama eşin mesaiye kalacağından yemeğe katılamayacak. Ve sende annenlerimi çağırdın yemeğe. Eşinde bozuldu niye benim annemleri çağırmadın, misafirler dayımgil olduğu için mi dedi.

E haklı ya adam.:delphin:

Nasıl yani, eşinin dayısıgil gelecek ama eşin mesaiye kalacağından yemeğe katılamayacak. Ve sende annenlerimi çağırdın yemeğe. Eşinde bozuldu niye benim annemleri çağırmadın, misafirler dayımgil olduğu için mi dedi.

E haklı ya adam.:delphin:

aynen öyle oldu canım.ama bn yemek için neler yapablrm gibisinden bide başka konudn dolayı annemi aradım.tesedüfen oluverdi işte.hem hkayınvelidemn bugün için ayrı programı var sanırım biriki gün önce öle demişti.bide yarn biz onlara gidicez yemeğe

Aman ya bu adamlar da herşeyi problem ediyorlar sen öyle uygun görmüşsün ve dediğin gibi denk gelmiş. tabi kayınvalidenler bunu problem edeceklerse eşin de bunun için söylemiş olabilir.

Back
X