Sofiasofia Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2023 1.574 1.639 31 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sofiasofia #1 Kızlar şimdi regl oldum yani akşam saati 10 gibi. Yarın reglimin ikinci günü olunca hormon testi alırlar mı ,yarın 2. gün mü sayılır 1. gün mü? Ona göre tüp bebek merkezi için 2 saat yol gidicez, yarın mı gideyim bir sonraki gün mü bilemedim
Kızlar şimdi regl oldum yani akşam saati 10 gibi. Yarın reglimin ikinci günü olunca hormon testi alırlar mı ,yarın 2. gün mü sayılır 1. gün mü? Ona göre tüp bebek merkezi için 2 saat yol gidicez, yarın mı gideyim bir sonraki gün mü bilemedim
ParlayanGece Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2023 5.695 6.333 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sofiasofia #2 Sofiasofia .!.: Kızlar şimdi regl oldum yani akşam saati 10 gibi. Yarın reglimin ikinci günü olunca hormon testi alırlar mı ,yarın 2. gün mü sayılır 1. gün mü? Ona göre tüp bebek merkezi için 2 saat yol gidicez, yarın mı gideyim bir sonraki gün mü bilemedim Genişletmek için tıkla... Geldiği an birinci gün sayılır. Alırlar bence
Sofiasofia .!.: Kızlar şimdi regl oldum yani akşam saati 10 gibi. Yarın reglimin ikinci günü olunca hormon testi alırlar mı ,yarın 2. gün mü sayılır 1. gün mü? Ona göre tüp bebek merkezi için 2 saat yol gidicez, yarın mı gideyim bir sonraki gün mü bilemedim Genişletmek için tıkla... Geldiği an birinci gün sayılır. Alırlar bence
F flower world Nirvana Pro Üye 12 Ocak 2010 16.671 25.043 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sofiasofia #3 yarın yani ayın 19. zu 1 gün sayılır , akşam karanlık çöktükten sonra adet olunursa 1.gün sayılıyor demişti dr
yarın yani ayın 19. zu 1 gün sayılır , akşam karanlık çöktükten sonra adet olunursa 1.gün sayılıyor demişti dr
Sofiasofia Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2023 1.574 1.639 31 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sofiasofia #4 flower world .!.: yarın yani ayın 19. zu 1 gün sayılır , akşam karanlık çöktükten sonra adet olunursa 1.gün sayılıyor demişti dr Genişletmek için tıkla... kafam karıştı , eğer öyleyse hormon testi için salı günü mü gitmem uygun olur ?
flower world .!.: yarın yani ayın 19. zu 1 gün sayılır , akşam karanlık çöktükten sonra adet olunursa 1.gün sayılıyor demişti dr Genişletmek için tıkla... kafam karıştı , eğer öyleyse hormon testi için salı günü mü gitmem uygun olur ?
Sofiasofia Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2023 1.574 1.639 31 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sofiasofia #5 ParlayanGece .!.: Geldiği an birinci gün sayılır. Alırlar bence Genişletmek için tıkla... umarım öyledir ,ne kadar erken gidersem o kadar iyi olacak çünkü. vaktim yok şu an çok fazla kaldığım şehirde.
ParlayanGece .!.: Geldiği an birinci gün sayılır. Alırlar bence Genişletmek için tıkla... umarım öyledir ,ne kadar erken gidersem o kadar iyi olacak çünkü. vaktim yok şu an çok fazla kaldığım şehirde.
Kumraladamavituna1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2024 5.403 5.520 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sofiasofia #6 Benim de o şekilde olmuştu ama doktora sorup ona göre gitmiştim. İmkanınız varsa siz de bir danışın isterseniz
Benim de o şekilde olmuştu ama doktora sorup ona göre gitmiştim. İmkanınız varsa siz de bir danışın isterseniz
Sofiasofia Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2023 1.574 1.639 31 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sofiasofia #7 Kumraladamavituna1 .!.: Benim de o şekilde olmuştu ama doktora sorup ona göre gitmiştim. İmkanınız varsa siz de bir danışın isterseniz Genişletmek için tıkla... Yarın erkenden aramayı düşünüyorum. Peki sizi ne zaman çağırmıştı doktor
Kumraladamavituna1 .!.: Benim de o şekilde olmuştu ama doktora sorup ona göre gitmiştim. İmkanınız varsa siz de bir danışın isterseniz Genişletmek için tıkla... Yarın erkenden aramayı düşünüyorum. Peki sizi ne zaman çağırmıştı doktor
Kumraladamavituna1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2024 5.403 5.520 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sofiasofia #8 Sofiasofia .!.: Yarın erkenden aramayı düşünüyorum. Peki sizi ne zaman çağırmıştı doktor Genişletmek için tıkla... Benim günü değil ama yoğunluğu az idi 2.gün, sanırım sizin gibi akşam saatlerinde olmuştum o nedenle 3.gün gittim gibi olmuştu. Ama ben transfer hazırlığındaydım, sıfırdan hormon testleri için siz muhakkak danışın doktorunuza
Sofiasofia .!.: Yarın erkenden aramayı düşünüyorum. Peki sizi ne zaman çağırmıştı doktor Genişletmek için tıkla... Benim günü değil ama yoğunluğu az idi 2.gün, sanırım sizin gibi akşam saatlerinde olmuştum o nedenle 3.gün gittim gibi olmuştu. Ama ben transfer hazırlığındaydım, sıfırdan hormon testleri için siz muhakkak danışın doktorunuza
D Duaherderdedeva Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ekim 2016 1.486 1.395 33 19 Ağustos 2024 Konu Sahibi Sofiasofia #9 Ben akşam 7 gibi olmuştum aktif kanama değildi ama lekedende fazlasiydi o günü sıfırıncı gün saydılar
Ben akşam 7 gibi olmuştum aktif kanama değildi ama lekedende fazlasiydi o günü sıfırıncı gün saydılar