Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Yükselenine Göre Kadın Profilleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.006
30.350
60
Akrep yükselenli kadın eşi eşit davranır ve aynı içtenliği gösterirse yaşamdan zevk alır. Kocası da akrep doğumlu ise talihli sayılır. Davranışları tepkiseldir, kabahatlerini gizler, hünerli ve kararlıdır. Büyüklerle uyumludur, iyi varlık sahibi olur. Çok sıkı çalışır fakat aniden sakinliğini kaybederek kendini unutur ve sert karşılıklar verir. Kendilerini yönetmek isteyenlere karşı sempatik değildir, hükmedicidir ve karşı taraftan kibarlık bekler. Aşkta yoğun, dinamik ve enerjiktir. Kendisine alaka gösterilmesini, kompliman yapılmasını bekler ve bunları bulamazsa ilişkiden bıkabilir. Kendisinin eleştirilmesine ve söz edilmesine tahammül edemez. Kendilerini yönetmek isteyenlerden hoşlanmazlar. Konforsuz ve rahat olmayan bir yaşam düşünemezler ve evlerini çok güzel dekore ederler. Mutluluğu yaratan ve başarıyı elde eden insanlardır

Elifciğim benim burcum akrep yükselenim aslan sen bu konuda oldukça birikimlisin sence ben hapı yutmuşmuyum

ben de aslan burcuyum,yükselenim akrep,ben de zor bir insanım,tersi de olunca cok fark etmiyor demek ki !! anlasacagimiz karşı cins cok az,ama saglam karakter yapısı,iyidir,moralinizi bozmayın,hayatta şansımız iyi oluyor,buna inanın.

Akrep Burcunun Yükseleni Aslan :
Aslan yükselen Akrep burcuysaniz hirsli, kararli, yönetme kabiliyeti gelismis, kuskucu ve kiskanç birisiniz. Sizler paraya ve kariyere çok önem verir, etrafinizin ilgisini çeker, kendinizi begenir, her seyin en iyisi*ni ister, hirsiniz sayesinde elde edersiniz. Israrci ve inatçi ola*bilir, amaçlariniza ulasmak için her yolu deneyebilirsiniz.

Iradeniz, direnciniz ve çaliskanliginiz sayesinde basarili olur, bol para kazanirsiniz. Kazandiginiz parayi akilci yati*rimlara çevirmelisiniz. Yöneticilik, kuyumculuk, bankacilik, ti*caret ve organizasyon gerektiren örgütsel islerde, yaraticilik isteyen sanatsal faaliyetlerde basarili olabilirsiniz. Sansinizi perde ve sahnede deneyebilirsiniz. Isinizde diktatörce davra*nabilirsiniz.

Konusmalariniz ve davranislarinizla karsi cinsin ilgisini çe*ker, sevgiye önem verir, tam anlamiyla baglanacaginiz biri*ni arasiniz. Sizin için ask kadar cinsellikte önemlidir. Esinizi dikkatli seçer, herkes tarafindan begenilen üstün bir es ister*siniz. Sizi ancak güçlü ve üstün Kova burçlari mutlu edebilir.

böyle birini tanıdım

benim yükselenimi bi türlü anlamadım ben 23 ekim 18 30 nasıl biriyim ben kalpsizim sanki:KK70:

beni anlatmışlar ama benim hem ana burcum hemde yükselenim akrep olduğu için daha etkili özellikler

X