arkadaslar akrep erkeğinin evlenme teklifi nasıl olur surprızlerle dolu farklı bir evlenme teklifimi yoksa dusuncesızce yapılan klasık bır teklifmi? ayrıca sevdıklerı kadınla nasıl ne zman evlnemye karar veririler evlilik hayatında nasıllar, benım sevglımın alkole duskun ama ıcme dedgım zamanlar uzun bısure ıcmıyor ayrıldıgmız zamnlr ıcıyor evlıykende ıcıp ıcıp gece yarıları eve gelırmı dıye cok korkuyorum sorumsuzlarmı evlılıkte. Gittikleri heryere eslerini götürlermi. ev işlerine yardımcı olurlarmı simdilik bana hiçbir iş yaptırmıyor hatta bir evi var oraya tasındı evi düzüyor ve dediki bugunlerde kadın işlerine sardım mobilya falan bakıyorum evlenesimmi geldi ne ya diyor. evlilik konusunu actıgında geçiştiriyorum cok heveslıymısım gibi atlamıyorum hiç evlilik hayalleri kurmuyorum kendisyle oturup ama kavga ettgımız zaman kızıyor benmle oturup bıgunden bıgune evlılık konusmadın dıye ama evliligi cok gundeme getırırsem onun benden kacacagını dusnuyorum o yuzden o acmadan ben evlılık hakkında konusmuyorum. 1 yıl olacak acaba evlılık konusu acarken aslında evlenmek ıstedgını belırtmeyemı calısıyor cunku hıc cıkma teklıfıde etmeden bı bakıyorum cıkıyormusuz. evliliktedemi öyleler. tecrubelı hanımlar bıraz yardımcı olursanız cook mutlu olurum.